Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 30. 08:50, szombat | Helyi sport
Forrás: enfocim3

Meglepetésre készül a Pápa

Meglepetésre készül a Pápa

A tavalyi ezüstérmeshez látogatunk.

Meglepetésre készül a Lombard Pápa: vasárnap 19 órakor Pakson folytatjuk a pontvadászatot az OTP Bank Liga 3. fordulójában.
A zöld-fehérek tavalyi bajnokságban az előkelő második helyen végeztek. A nyáron apróbb változásokkal, de a csapat magja egybe maradt. Ennek ellenére felemásra sikerült számukra a bajnokság kezdete, bár győzelemmel kezdet hazai pályán a Kecskemét ellen, ám a folytatásban hatalmas vereségbe futott bele a tavalyi bajnok Videoton otthonába.

Ami csapatunkat illeti: A sárga-feketék nem is kezdhették volna jobban az idei bajnokságot, miután idegenben az Újpestet vertük 1-0-ra, majd a Balaton-parti gárdát vertük hazai pályán 2-0-ra.
Nem vár könnyű mérkőzés a pápai csapatra most sem, hisz az elmúlt szezonban már bebizonyította, hogya paksi gárda otthonában egyetlen csapat sem számíthat sétagaloppra.

A csapat heti felkészülését nehezítette, hogy pályagondok miatt a körülmények nem voltak ideálisak a tréningezésre, hisz a hétfő kivételével, a többi edzésein már a műfüves pályára kényszerültek.
A Lombardnál vezetőedzőnk nem számíthat, Gyömbér Gáborra, valamint Nagy Sándor játéka is kérdéses.
Azonban ismerve Véber György csapatát Paksról is ponttal, pontokkal szeretnék elhagyni a vasárnap esti mérkőzés színhelyét. 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő