Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 28. 12:55, csütörtök | PR

Megbízható benzinkúttechnika

Megbízható benzinkúttechnika

A Multicore 2002 óta van jelen Magyarországon, jelentős forgalmazója a benzinkúttechnika piacának.

Több, mint húsz éves szerviz háttérrel és szakmai múltra tekint vissza. Az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozás keretén belül jóváhagyott egyedi lézeres tartályhitelesítő technológiával rendelkezik. A világ vezető gyártóinak kínálatával olyan termékekkel van jelen a piacon, mint tankautomata, technológiai szerelvények, tartályszintmérő, kútoszlop. Az üzemeltetők, beruházók, gyártók és kivitelező cégek igényeit figyelembe veszik egytől-egyig és a kifogástalan minőségű, piac által jól ismert és széles körben elismert termékeivel szolgálják ki az érdeklődőket.

A Crypto VGA Tokheim a legkifejlettebb kültéri fizetési rendszer. Korszerű, minden igényt kiszolgál. Használatával gyorsabb és egyszerűbb kifizetést tesz lehetővé az ügyfelek részére a forradalmi érintőképernyő. A grafikák a megjelenő képernyőn gyorsan és könnyedén irányítják a felhasználót az üzemanyaghűség-kártya, illetve hitelkártya folyamatokat is beleértve. A Crypto VGA a legbiztonságosabb tranzakciós megoldás, teljesen csalásellenes, így a legújabb PCI-jóváhagyás keretében, olyan megoldásokkal van felruházva. A Tokheim kútoszlop gyártó a világon vezető gyártó, Magyarországon széleskörű szervízhálózattal rendelkezik. Több típust különböztetünk meg: egy-, két- illetve többtermékes gázolaj, etanol, adblue, benzin kiadásra alkalmas, pisztolygázzal vagy anélkül visszavezetéssel felszerelt kútoszlop kínálatból válogathatnak az érdeklődők, továbbá a Schwelm, Schlumberger és Tokheim típusú kútoszlopokhoz alkatrészeket is választhatnak. Széles skálán, minden igényt kielégítve mozog a kútoszlop választék. A flották tankolásának jogosítása, üzemanyag fogyasztásának követése és elemzése valósul meg a GIR üzemi tankolóautomatákban önálló üzemmódban vagy valós időben, de külső helyszínen nincs lehetőség a kezelői számítógéphez csatlakoztatni. Csatlakoztatható a rendszerhez opcióként elektronikus szintmérő, mosó vezérlés, soromló beléptetés. PIN kóddal történhet az azonosítás, illetve koronggal vagy elektronikus kártya segítségével. A központban futó szoftver pedig több telephelyet is képes kezelni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.