Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 18. 14:09, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Marton Sándor: Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik

Marton Sándor: Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik

Az önkormányzati választáson független polgármesterjelöltként induló vállalkozó azt mondta, megdöbbenve olvasta Grőber Attila nyilatkozatát, amelyben azt mondta róla, hogy elrontotta a polgármesterségért folyó mérkőzést.

Marton Sándor úgy fogalmazott, hogy jelölttársa, mint egy vizsgán elbukott kisdiák, próbálja megmagyarázni, milyen tőle kívülálló okok vezettek a bukásához. – Ebből a nyilatkozatból az is kiderül, hogy Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik. Szerinte én, mint harmadik induló elrontottam a polgármesterségért folytatott választási küzdelmet. Egy demokratában fel sem merül ilyen. Választást elrontani több jelölt indulásával nem lehet. A politika alakítása, egy demokratikus rendszerben nem egy szűk réteg kiváltsága, nem is szabad engednünk, hogy azzá váljon. Én sem holmi kívülállóként, hanem a jogaimmal élve, minden szabályt betartva kerültem ebbe a mezőnybe – hangsúlyozta Marton Sándor hozzátéve, pontosan ez a vélemény tartja távol a választók több mint felét a választásoktól.

– Az ilyen megfogalmazások rendkívül károsak a demokráciára és azt is mutatják egyben, milyen torz elképzelése van Grőber Attilának a szabad versenyről, a szabad választásokról. Kérek mindenkit, hogy gondolja végig, van-e helye ennek az 1989 előtti gondolkodásmódnak a mai közéletben, és hogy ilyen gondolkodásmóddal mennyire fogja Grőber Attila a választópolgárok érdekeit szem előtt tartani. Nekem van egy sanda gyanúm: semennyire – zárta nyilatkozatát Marton Sándor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.