Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2019. Október 18. 14:09, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Marton Sándor: Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik

Marton Sándor: Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik

Az önkormányzati választáson független polgármesterjelöltként induló vállalkozó azt mondta, megdöbbenve olvasta Grőber Attila nyilatkozatát, amelyben azt mondta róla, hogy elrontotta a polgármesterségért folyó mérkőzést.

Marton Sándor úgy fogalmazott, hogy jelölttársa, mint egy vizsgán elbukott kisdiák, próbálja megmagyarázni, milyen tőle kívülálló okok vezettek a bukásához. – Ebből a nyilatkozatból az is kiderül, hogy Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik. Szerinte én, mint harmadik induló elrontottam a polgármesterségért folytatott választási küzdelmet. Egy demokratában fel sem merül ilyen. Választást elrontani több jelölt indulásával nem lehet. A politika alakítása, egy demokratikus rendszerben nem egy szűk réteg kiváltsága, nem is szabad engednünk, hogy azzá váljon. Én sem holmi kívülállóként, hanem a jogaimmal élve, minden szabályt betartva kerültem ebbe a mezőnybe – hangsúlyozta Marton Sándor hozzátéve, pontosan ez a vélemény tartja távol a választók több mint felét a választásoktól.

– Az ilyen megfogalmazások rendkívül károsak a demokráciára és azt is mutatják egyben, milyen torz elképzelése van Grőber Attilának a szabad versenyről, a szabad választásokról. Kérek mindenkit, hogy gondolja végig, van-e helye ennek az 1989 előtti gondolkodásmódnak a mai közéletben, és hogy ilyen gondolkodásmóddal mennyire fogja Grőber Attila a választópolgárok érdekeit szem előtt tartani. Nekem van egy sanda gyanúm: semennyire – zárta nyilatkozatát Marton Sándor.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 24. 19:40, szombat | Helyi

Városrészi nap a Felsővárosban

Kiváló időben és remek hangulatban telt a városrészi nap, amely a szórakozás mellett fontos célt is szolgált.

2021. Július 24. 15:13, szombat | Helyi

Emlékprojekti emlékszalag a kilátóra

2021. Július 22. 14:11, csütörtök | Helyi

Frontális baleset a 8-ason, egy kamion tért át a szemközti sávba

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze Veszprém külterületén, a 8-as főút Veszprémet elkerülő szakaszán.