Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 08. 18:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

A MOL Fehérvár második csapatának vendégeként gyűjtötte be mindhárom pontot a Perutz FC, mellyel már 6 mérkőzés óta tart a veretlenségi sorozata.

Vasárnap délelőtt a tabella 3. helyén álló Pápai Perutz FC látogatott Székesfehérvárra. A vendégek három győzelemmel és két döntetlennel, veretlenül érkeztek a MOL Aréna Sóstó edzőközpontjába, míg a hazaiak egy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel kezdték a szezont.

Az első félidőben a két tizenhatos között zajlott a játék, egyik csapat sem igazán tette próbára a kapusokat, de a Perutz próbálkozott többet.

A második félidő fehérvári kapufával indult, majd visszatért a játék az első félideihez. A 68. percben aztán egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést a pápai csapat, Kalász Milán találatával. A vezetést a 81. percben biztosították be a vendégek, miután egy lerántásért második sárgalapját is megkapta Vágó, a megítélt szabadrúgást pedig Hanzl lőtte a hazai kapuba.

Emberhátrányban már a szépítésre sem volt esélye a Fehérvárnak, így a Pápa magabiztosan gyűjtötte be mindhárom pontot.

Mol Fehérvár II. - Perutz FC 0-2 (0-0) Gsz.: Kalász, Hanzl

Lengyel Ferenc: Az eddig lejátszott mérkőzéseink közül a mostani volt a legmagabiztosabb győzelem, nagyon vártunk már egy ilyen sikerre. A csapat taktikusan, jó fizikai állapotban, türelmesen játszott, aminek meg is lett az eredménye. A csapat tökéletesen megvalósította azt, amit előzetesen megbeszéltünk, és a helyzetek alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Bízom benne, hogy a jó forma a hazai mérkőzésünkre is kitart majd (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék