Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Szeptember 08. 18:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

A MOL Fehérvár második csapatának vendégeként gyűjtötte be mindhárom pontot a Perutz FC, mellyel már 6 mérkőzés óta tart a veretlenségi sorozata.

Vasárnap délelőtt a tabella 3. helyén álló Pápai Perutz FC látogatott Székesfehérvárra. A vendégek három győzelemmel és két döntetlennel, veretlenül érkeztek a MOL Aréna Sóstó edzőközpontjába, míg a hazaiak egy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel kezdték a szezont.

Az első félidőben a két tizenhatos között zajlott a játék, egyik csapat sem igazán tette próbára a kapusokat, de a Perutz próbálkozott többet.

A második félidő fehérvári kapufával indult, majd visszatért a játék az első félideihez. A 68. percben aztán egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést a pápai csapat, Kalász Milán találatával. A vezetést a 81. percben biztosították be a vendégek, miután egy lerántásért második sárgalapját is megkapta Vágó, a megítélt szabadrúgást pedig Hanzl lőtte a hazai kapuba.

Emberhátrányban már a szépítésre sem volt esélye a Fehérvárnak, így a Pápa magabiztosan gyűjtötte be mindhárom pontot.

Mol Fehérvár II. - Perutz FC 0-2 (0-0) Gsz.: Kalász, Hanzl

Lengyel Ferenc: Az eddig lejátszott mérkőzéseink közül a mostani volt a legmagabiztosabb győzelem, nagyon vártunk már egy ilyen sikerre. A csapat taktikusan, jó fizikai állapotban, türelmesen játszott, aminek meg is lett az eredménye. A csapat tökéletesen megvalósította azt, amit előzetesen megbeszéltünk, és a helyzetek alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Bízom benne, hogy a jó forma a hazai mérkőzésünkre is kitart majd (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 17:15, csütörtök | Helyi

Hamis rendszámú, engedély nélkül elvitt autóval okozott ittasan balesetet Csóton

Egy 20 éves pápai férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés, egy 21 éves bakonyszücsi lakos ellen pedig jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon.

2019. November 21. 17:13, csütörtök | Helyi

Valutával csal két román állampolgár Pápán, de lebuktak

Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 21. 10:00, csütörtök | Helyi

21. századi technológia a pápai Korona Gyógyszertárban

Egy szoba méretű gyógyszerkiadó robot dolgozik a Csóka körforgalomnál található patika alagsorában. Amióta "Róbert" munkába állt, gyakorlatilag megszűnt a sorban állás, miközben többen vásárolnak a gyógyszertárban, mint korábban.

2019. November 20. 18:43, szerda | Helyi

Szombaton teljes útzár mellett aszfaltozzák a Téglagyári úti körforgalmat

Mától (csütörtök) félpályás útlezárás mellett kisebb kiegészítő szakaszokat látnak el új burkolattal, szombaton pedig teljes lezárás mellett aszfaltozzák le az új körforgalmat.