Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2019. Szeptember 08. 18:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

A MOL Fehérvár második csapatának vendégeként gyűjtötte be mindhárom pontot a Perutz FC, mellyel már 6 mérkőzés óta tart a veretlenségi sorozata.

Vasárnap délelőtt a tabella 3. helyén álló Pápai Perutz FC látogatott Székesfehérvárra. A vendégek három győzelemmel és két döntetlennel, veretlenül érkeztek a MOL Aréna Sóstó edzőközpontjába, míg a hazaiak egy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel kezdték a szezont.

Az első félidőben a két tizenhatos között zajlott a játék, egyik csapat sem igazán tette próbára a kapusokat, de a Perutz próbálkozott többet.

A második félidő fehérvári kapufával indult, majd visszatért a játék az első félideihez. A 68. percben aztán egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést a pápai csapat, Kalász Milán találatával. A vezetést a 81. percben biztosították be a vendégek, miután egy lerántásért második sárgalapját is megkapta Vágó, a megítélt szabadrúgást pedig Hanzl lőtte a hazai kapuba.

Emberhátrányban már a szépítésre sem volt esélye a Fehérvárnak, így a Pápa magabiztosan gyűjtötte be mindhárom pontot.

Mol Fehérvár II. - Perutz FC 0-2 (0-0) Gsz.: Kalász, Hanzl

Lengyel Ferenc: Az eddig lejátszott mérkőzéseink közül a mostani volt a legmagabiztosabb győzelem, nagyon vártunk már egy ilyen sikerre. A csapat taktikusan, jó fizikai állapotban, türelmesen játszott, aminek meg is lett az eredménye. A csapat tökéletesen megvalósította azt, amit előzetesen megbeszéltünk, és a helyzetek alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Bízom benne, hogy a jó forma a hazai mérkőzésünkre is kitart majd (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 25. 14:45, hétfő | Helyi

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök

Három körözés volt érvényben a 32 éves mosonmagyaróvári lakossal szemben.

2020. Május 25. 14:21, hétfő | Helyi

Pápán is egyre többen viszik óvodába, bölcsődébe gyermeküket

Folyamatosan térnek vissza a hétköznapi élethez a pápaiak, melyet az is jelez, hogy egyre többen igénylik gyermekük számára az óvodai, bölcsődei ellátást.

2020. Május 25. 11:41, hétfő | Helyi

"Pápáról a világűrbe" - 40 éve történt!

2020. Május 25. 11:32, hétfő | Helyi

Fának ütközött egy autó a 83-ason

Győrszemere közelében történt a baleset.