Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 04. 21:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Magabiztos győzelemmel kezdte meg az idényt a Perutz

Magabiztos győzelemmel kezdte meg az idényt a Perutz

Balatonlellén győzött a pápai csapat a 2019-2020-as szezon első mérkőzésén.

Greenplan Balatonlelle SE - Pápai Perutz FC 0-3 (0-1) Gsz.: Szabó Zs. 2, Császár

Balatonlelle: Ritzl - Pleszkán, Szegő (Kovács 73.), Hegedűs, Hrabovszki (Balogh 83.), Körmendy, Laczkó, Fila (Neubauer 46.), Katona, Benke, Parázs, vezetőedző: Kenéz Szabolcs.

Perutz FC: Bánki - Császár, Dóczi, Nagy T. - Farkas D., Zsirai, Hanzl (Böröczky 84.), Iványi, Vincze - Kalász (Irmes 72.), Szabó Zs. (Farkas B. 86.), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

A hazai csapat tavaly nyerte meg a Somogy megyei első osztályt és jutott fel az NB III-ba, így nem várt könnyű mérkőzés a Perutzra, a motivált balatonlellei alakulat ellen. A kiegyenlített, nagyrészt mezőnyjátékot hozó első 25 perc után a pápaiak örülhettek, Szabó Zsolt egy kontratámadás végén lőtt a hazai kapuba.

A szünet után ismét Szabó villant, egy szöglet után fejelt a hálóba, a harmadik találatot pedig Császár jegyezte, négy perccel Szabó Zsolt gólja után.

Lengyel Ferenc: Nem volt ez annyira sima mérkőzés, mint amit az eredmény mutat, sok hazai néző előtt egy nem túl jó minőségű pályán kellett jó eredményt elérnünk. Az első gólig ki-ki meccset láthattak a kilátogatók, kevés helyzettel. A vezető találatunk után egyre jobban játszottunk és 0-2 után pedig eldőlt a meccs. A két gólt szerző Szabó Zsolt mellett debütáló kapusunk, Bánki Máté is dicséretet érdemel, ahogy a védelem is, hiszen nem kaptunk gólt, a középpálya pedig óriási munkát végzett. Nehéz ennél jobb kezdést elképzelni (Pápa-ma.hu).

Fotó: Magyarfutball.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék