Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2011. Augusztus 31. 10:42, szerda | Helyi sport
Forrás: Naplo-online

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

A legerősebb összeállításban küldi pályára csapatát Véber György a ma délután 5 órakor kezdődő összecsapásra.

A Lombard Pápa 2008-tól képviselteti magát a sorozatban, de eddig nem sok babér termett neki, hiszen a csoportküzdelmeket nem élte túl egyszer sem. Mindháromszor az utolsó helyen végzett csoportjában. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a ligaszereplés jó része ráment arra, hogy innen-onnan összehordott próbajátékosokat teszteljen a szakmai stáb.

A mostani sorozat arra mindenképpen jó lesz, hogy árnyalja a képet a Lombard keretének erősségéről, hiszen itt szóhoz juthatnak azok a játékosok is, akik bajnokikon egyelőre kevés lehetőséget kapnak, de később estleges sérülés- és eltiltáshullám miatt szükség lesz rájuk. Úgy, ahogy arra az elmúlt két szezonban is volt példa. Véber György szerint több okból is jó a Ligakupa.
- A Ligakupának elég vegyes a megítélése, de szerintem több szempontból is hasznos lehet. Egyrészről a kevesebb játékhoz jutó labdarúgók is lehetőséghez juthatnak, másrészről a sérülésből visszatért futballisták számára jó alkalom, hogy segítse a visszatérésüket, hiszen a mérkőzésterhelést nem lehet az edzéseken visszaadni. A mai találkozó még nem erről fog szólni, úgy vesszük ezt, mintha rendes bajnoki lenne. Éppen ezért az általam legerősebbnek vélt csapatot fogom pályára küldeni, függetlenül attól, hogy a Győr hogyan áll fel - mondta Véber György.
A pápaiak szakvezetője hozzátette, hogy amikor már sorozatban, háromnaponként jönnek majd a bajnoki és a kupameccsek, ő is elkezdi majd a játékosok rotációját. Ugyanakkor kíváncsian várja, mire lesz képes kerete a háromfrontos (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) harcban.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 08:57, csütörtök | Belföld

Hét település tart időközi választást vasárnap

Hét településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap: Győrben, Patakon, Bokorban, Pötrétén és Irotán polgármestert, Apátvarasdon és Sényén képviselőket választanak.

2020. Január 23. 08:12, csütörtök | Helyi

Négy óra alatt kétszer kapták el ittasan

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi férfival szemben folytatott.

2020. Január 23. 07:42, csütörtök | Külföld

Lezuhant egy tűzoltórepülő Ausztráliában, a személyzet meghalt

Lezuhant egy tűzoltó-repülőgép csütörtökön az Ausztrália délkeleti részén fekvő Új-Dél-Wales államban, a személyzet mindhárom tagja meghalt - közölték a katasztrófavédelmi szolgálatok.

2020. Január 23. 07:26, csütörtök | Külföld

Johnson: Átléptük a Brexit célvonalát

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint az Egyesült Királyság átlépte a Brexit célvonalát, miután a parlament elfogadta a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő megállapodás törvénytervezetét.