Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2011. Augusztus 31. 10:42, szerda | Helyi sport
Forrás: Naplo-online

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

A legerősebb összeállításban küldi pályára csapatát Véber György a ma délután 5 órakor kezdődő összecsapásra.

A Lombard Pápa 2008-tól képviselteti magát a sorozatban, de eddig nem sok babér termett neki, hiszen a csoportküzdelmeket nem élte túl egyszer sem. Mindháromszor az utolsó helyen végzett csoportjában. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a ligaszereplés jó része ráment arra, hogy innen-onnan összehordott próbajátékosokat teszteljen a szakmai stáb.

A mostani sorozat arra mindenképpen jó lesz, hogy árnyalja a képet a Lombard keretének erősségéről, hiszen itt szóhoz juthatnak azok a játékosok is, akik bajnokikon egyelőre kevés lehetőséget kapnak, de később estleges sérülés- és eltiltáshullám miatt szükség lesz rájuk. Úgy, ahogy arra az elmúlt két szezonban is volt példa. Véber György szerint több okból is jó a Ligakupa.
- A Ligakupának elég vegyes a megítélése, de szerintem több szempontból is hasznos lehet. Egyrészről a kevesebb játékhoz jutó labdarúgók is lehetőséghez juthatnak, másrészről a sérülésből visszatért futballisták számára jó alkalom, hogy segítse a visszatérésüket, hiszen a mérkőzésterhelést nem lehet az edzéseken visszaadni. A mai találkozó még nem erről fog szólni, úgy vesszük ezt, mintha rendes bajnoki lenne. Éppen ezért az általam legerősebbnek vélt csapatot fogom pályára küldeni, függetlenül attól, hogy a Győr hogyan áll fel - mondta Véber György.
A pápaiak szakvezetője hozzátette, hogy amikor már sorozatban, háromnaponként jönnek majd a bajnoki és a kupameccsek, ő is elkezdi majd a játékosok rotációját. Ugyanakkor kíváncsian várja, mire lesz képes kerete a háromfrontos (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) harcban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 14:05, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy késelőt a fővárosban

Megszúrtak egy férfit Budapesten, a XV. kerületben csütörtök délután, a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.

2021. Május 14. 13:04, péntek | Külföld

Villám csapott egy indiai erdőbe, 18 elefánt pusztult el

Egy 18 elefántból álló csorda tetemeit találták meg az északkelet-indiai Asszam államban, miután a Kandoli védett erdőbe villám csapott.

2021. Május 14. 12:03, péntek | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a volt labdarúgó megölésével gyanúsított három férfit

Elrendelte a letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a három férfinak, akit egy volt labdarúgó megölésével gyanúsítanak - tudatta a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2021. Május 14. 11:01, péntek | Belföld

Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de lehetnek korrekciós igények

A védettségi igazolvány hatályos szabályozása összességében nem visszás, ám az egyes részletszabályokkal összefüggésben felmerülhetnek alapjogi szempontú korrekciós igények