Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Augusztus 31. 10:42, szerda | Helyi sport
Forrás: Naplo-online

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

A legerősebb összeállításban küldi pályára csapatát Véber György a ma délután 5 órakor kezdődő összecsapásra.

A Lombard Pápa 2008-tól képviselteti magát a sorozatban, de eddig nem sok babér termett neki, hiszen a csoportküzdelmeket nem élte túl egyszer sem. Mindháromszor az utolsó helyen végzett csoportjában. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a ligaszereplés jó része ráment arra, hogy innen-onnan összehordott próbajátékosokat teszteljen a szakmai stáb.

A mostani sorozat arra mindenképpen jó lesz, hogy árnyalja a képet a Lombard keretének erősségéről, hiszen itt szóhoz juthatnak azok a játékosok is, akik bajnokikon egyelőre kevés lehetőséget kapnak, de később estleges sérülés- és eltiltáshullám miatt szükség lesz rájuk. Úgy, ahogy arra az elmúlt két szezonban is volt példa. Véber György szerint több okból is jó a Ligakupa.
- A Ligakupának elég vegyes a megítélése, de szerintem több szempontból is hasznos lehet. Egyrészről a kevesebb játékhoz jutó labdarúgók is lehetőséghez juthatnak, másrészről a sérülésből visszatért futballisták számára jó alkalom, hogy segítse a visszatérésüket, hiszen a mérkőzésterhelést nem lehet az edzéseken visszaadni. A mai találkozó még nem erről fog szólni, úgy vesszük ezt, mintha rendes bajnoki lenne. Éppen ezért az általam legerősebbnek vélt csapatot fogom pályára küldeni, függetlenül attól, hogy a Győr hogyan áll fel - mondta Véber György.
A pápaiak szakvezetője hozzátette, hogy amikor már sorozatban, háromnaponként jönnek majd a bajnoki és a kupameccsek, ő is elkezdi majd a játékosok rotációját. Ugyanakkor kíváncsian várja, mire lesz képes kerete a háromfrontos (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) harcban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 14:04, hétfő | Belföld

Csökkent a hazai földgázfogyasztás

A hazai földgázfelhasználás 9883 millió köbméter volt tavaly, 413 millió köbméterrel kevesebb, mint 2017-ben

2019. Október 21. 13:01, hétfő | Belföld

A gyorsaság és az együttműködés a kibervédelem alapja

A kibervédelem alapja a gyors reagálás a fenyegetésekre, és a szakemberek közötti hatékony együttműködés

2019. Október 21. 12:00, hétfő | Kék hírek

Milliókkal bukott le egy díler - VIDEÓ

Négy férfit fogtak el a rákospalotai rendőrök Budapesten, közülük hármat kábítószer birtoklással, egyet pedig kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a minap.

2019. Október 21. 11:03, hétfő | Helyi

Valami történt a Kisligetnél

Rendőrségi szalaggal zárták le a pápai park egy részét, több rendőrautó is a helyszínen van.