Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Május 05. 20:58, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Lengyel Ferenc továbbra is veretlen a Pápa kispadján

Lengyel Ferenc továbbra is veretlen a Pápa kispadján

A MOL Vidi FC második csapatával játszott 1:1-es döntetlent a pápai csapat ma délben, a MOL Aréna Sóstó stadionban.

Három alapemberét is nélkülöznie kellett a pápai kispadon még veretlen Lengyel Ferencnek, a kiesés elől menekülő MOL Vidi FC II ellen, amelybe ezúttal több NB1-es játékos is visszajátszott.

MOL Vidi FC II: Tujvel -- Joan Campins, Pápai (Kristán 71), Pratsler, Hadzic (Galacs Erik 61), Major, Mocsi, Szabó, Horváth, Tarnóczi (Takács Martin 50), Lencsés

Pápai Perutz FC:Szigeti -- Nagy, Császár, Szilágyi (Mogyorósi 90), Vallejos (Benecz 32), Jurik, Tóth, Ivancsics (Péter 82), Dóczi, Iványi, Bohner

A hazaiak számára remekül indult a találkozó, hiszen a 9. percben Pratsler révén meg is szerezték a vezetést. Az első félidőben jórészt a mezőnyben járt a labda, a fehérváriak számos szögletet rúghattak, de igazi veszélyhelyzet egyik kapu előtt sem alakult ki.

A második játékrészt a Pápa kezdte jobban, a 48. percben büntetőt végezhetett el Jurik, melyet higgadtan értékesített a pápai játékos. A gól után magasabb fokozatra kapcsoltak a hazaiak, míg a Perutz kontrákból, pontrúgásokból próbált meg helyzetet kialakítani, kevés sikerrel. Nem úgy a fehérváriak, akik többször is veszélyeztettek. Az 55. percben Pápai Kristóf a felső lécre tekerte a labdát szögletből, de több lehetőség adódott Elvir Hadzic és Horváth Bálint előtt is. A 78. percben Takács szabadrúgását védte szépen a pápaiak fiatal kapusa, a kipattanóra Horváth csapott le, azonban az ismétlést is bravúrral hárította Szigeti. Hiába szorította azonban a kapujához a vendégeket a Vidi II, a győztes gólt nem tudták megszerezni, így továbbra sem sikerült elmozdulniuk a kiesőzónából, Lengyel Ferenc viszont megtartotta veretlenségét a Pápa élén.

Lengyel Ferenc: A szél támogatásával az első félidőben a bekapott gól ellenére jól játszottunk, szünet után viszont a Vidi teljesen ránkjött, az egyenlítő találat után nagyon nagy erőket kellett mozgósítanunk, hogy az egy pontot megszerezzük. Remek eredménynek tartom az 1-1-et, annak ismeretében meg főleg, hogy csak 14 játékossal utaztunk el, a sérült Szabó Zsolt mellett három ifista ült a kispadon. Örömteli, hogy a hétközi munka látható a csapaton. (Pápa-ma.hu)

Fotó: vidi.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.