Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Szeptember 07. 21:33, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Legyőzte a Kaposvárt a Perutz!

Legyőzte a Kaposvárt a Perutz!

Skriba Máté tizenegyesgóljával 1:0 arányban győzött és ezzel mindhárom pontot otthon tartotta a pápai együttes.

Perutz FC – Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Szalai – Köles, Iványi (Skriba 53.), Szilágyi (Oláh 59.), Sandal (Molnár 85.)- Hanzl, Kalász. Edző: Weitner Ádám.

Kaposvári Rákóczi: Pogacsics – Lakatos (Zólyomi 80.), Eleven (Mayer 46.), Zvara (Orsós 80.), Bíró, Borbély, Czuczi, Harsányi, Palkovics (Szederkényi 80.), Gál, Kondor (János 63.). Edző: Nagy Tamás.

A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint harcias első félidőt láthattak a kilátogatók, melynek 10. percében Hanzl átlövése zúgott el a jobb felső mellett. Öt perccel később ismét a vendég kapu előtt alakult ki veszély, egy szabadrúgás után Zsirai csúsztatása hagyta el a jobb kapufa mellett a játékteret. Fél óra elteltével Nagy tette haza röviden a labdát, Eleven lövését Dénesnek kellett védenie.

A szünet után öt percet kellett várni egy óriási gólszerzési lehetőségünkre, Kalász húzta meg a bal oldalon majd középre tálalt, ahol az egyik védőn megpattantó labdát Pogacsics védte bravúrral. A 76. percben egy beadás után Harsányi rántotta le a néhány perccel korábban pályára lépő Skribát, a jogosan megítélt tizenegyest a sértett a kapu közepébe vágta 1-0. A hajrához közeledve egy beadást Mayer fejelt keresztbe a kapu előtt, amivel utolsó puskaporát is ellőtte a Rákóczi.

Weitner Ádám: Tisztában voltunk a Kaposvár képességeivel, tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. Próbáltuk megakadályozni a labdakihozatalukat, fegyelmezetten futballoztunk és egészséges agresszivitással igyekeztünk labdát szerezni. Egy jogos tizenegyessel megnyertük a mérkőzést, amiért sokat tettünk. Sorozatban harmadik tétmeccsünket nyertük meg, öt találkozónkon nem kaptunk gólt, ez az út, amin együtt, csapatként szeretnénk továbbhaladni.

Nagy Tamás: Érződött, hogy mind a két csapat jól ismeri a másikat. Az ellenfelünk érdekes harcmodort választott, ezt profi módon tették, hiszen mindig csak addig a határig mentek el, amit még a játékvezető engedett. A büntetőt nem vitatom, be lehetett fújni, hiszen a hazaiak dörzsölt játékosa kizökkentette az U19-es játékosomat, aki addig nagyszerűen teljesített.

A Perutz szeptember 12-én 16 órai kezdéssel az éllovas BVSC otthonában lép pályára.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk