Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2021. Szeptember 07. 21:33, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Legyőzte a Kaposvárt a Perutz!

Legyőzte a Kaposvárt a Perutz!

Skriba Máté tizenegyesgóljával 1:0 arányban győzött és ezzel mindhárom pontot otthon tartotta a pápai együttes.

Perutz FC – Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Szalai – Köles, Iványi (Skriba 53.), Szilágyi (Oláh 59.), Sandal (Molnár 85.)- Hanzl, Kalász. Edző: Weitner Ádám.

Kaposvári Rákóczi: Pogacsics – Lakatos (Zólyomi 80.), Eleven (Mayer 46.), Zvara (Orsós 80.), Bíró, Borbély, Czuczi, Harsányi, Palkovics (Szederkényi 80.), Gál, Kondor (János 63.). Edző: Nagy Tamás.

A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint harcias első félidőt láthattak a kilátogatók, melynek 10. percében Hanzl átlövése zúgott el a jobb felső mellett. Öt perccel később ismét a vendég kapu előtt alakult ki veszély, egy szabadrúgás után Zsirai csúsztatása hagyta el a jobb kapufa mellett a játékteret. Fél óra elteltével Nagy tette haza röviden a labdát, Eleven lövését Dénesnek kellett védenie.

A szünet után öt percet kellett várni egy óriási gólszerzési lehetőségünkre, Kalász húzta meg a bal oldalon majd középre tálalt, ahol az egyik védőn megpattantó labdát Pogacsics védte bravúrral. A 76. percben egy beadás után Harsányi rántotta le a néhány perccel korábban pályára lépő Skribát, a jogosan megítélt tizenegyest a sértett a kapu közepébe vágta 1-0. A hajrához közeledve egy beadást Mayer fejelt keresztbe a kapu előtt, amivel utolsó puskaporát is ellőtte a Rákóczi.

Weitner Ádám: Tisztában voltunk a Kaposvár képességeivel, tudtuk, hogy nehéz meccs lesz. Próbáltuk megakadályozni a labdakihozatalukat, fegyelmezetten futballoztunk és egészséges agresszivitással igyekeztünk labdát szerezni. Egy jogos tizenegyessel megnyertük a mérkőzést, amiért sokat tettünk. Sorozatban harmadik tétmeccsünket nyertük meg, öt találkozónkon nem kaptunk gólt, ez az út, amin együtt, csapatként szeretnénk továbbhaladni.

Nagy Tamás: Érződött, hogy mind a két csapat jól ismeri a másikat. Az ellenfelünk érdekes harcmodort választott, ezt profi módon tették, hiszen mindig csak addig a határig mentek el, amit még a játékvezető engedett. A büntetőt nem vitatom, be lehetett fújni, hiszen a hazaiak dörzsölt játékosa kizökkentette az U19-es játékosomat, aki addig nagyszerűen teljesített.

A Perutz szeptember 12-én 16 órai kezdéssel az éllovas BVSC otthonában lép pályára.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 05:43, hétfő | Helyi

Győzött hazai pályán a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában remek első félidei támadójátékának köszönhetően 1-0 arányban legyőzte a Pápa a Zalaegerszeg II csapatát.

2021. Október 23. 21:37, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 2. rész

2021. Október 23. 21:29, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 1. rész

2021. Október 23. 21:26, szombat | Helyi

Az Erkel iskolát fertőtlenítették a katonák

Az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj katonái a pápai Erkel Ferenc Általános Iskolában fertőtlenítettek október 21-én, csütörtökön.