Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

Perutz FC – Úrkút SK 2-1 (1-1) Gsz.: Nagy D., Nagy K. ill. Papp

Perutz FC: Présing – Rozman (Farkas B. 85.), Erdősi, Nagy B., Szalai Cs. - Horváth T. (Császár 89.), Ruzsás (Gajdosi 70.), Cser – Nagy K. (Farkas Á. 86.), Hauser, Nagy D.
Úrkút SK: Németh – Král (Varga P. 29.), Lang, Uj, Kalapács, Zágor (Varga B. 80.), Papp, Szedlacsek, Udvardi, Bognár, Sáringer.

Nem indult jól a meccs, hiszen az első tíz perc végén hátrányba kerültek a hazaiak - írja a Perutz FC közösségi oldala. Egy bal oldalról érkező labdát Papp lőtt a kapuba 0-1. Negyed órával később sikerült egyenlíteni, Hauser tűzte rá 16-ról, lövése a kapufáról Nagy Dávid elé pattant, aki becsúszva a léc alá bombázott 1-1.

A második félidő elején könnyen megszerezhette volna a vezetést a Pápa, Cser jobb alsóba tartó lövésére azonban bravúrral leért Németh kapus. A 85. percben egy visszafejelt labda Sáringer elé került, 11 méterről leadott lövését Présing hatalmas bravúrral védte, majd az ellentámadásból megszületett a győzelmet érő találat: Nagy Krisztián csapott le egy eladott labdára, majd három úrkúti játékossal a nyakában is megtartotta a játékszert, végül a jobb alsóba helyezett 2-1.

Kun-Szabó Attila: Stabil védekezést kértem a csapatból, ezzel szemben hamar megkontráztak minket és hátrányba kerültünk, de viszonylag hamar sikerült az egyenlítés, bíztam a kedvező folytatásban. A második játékrészben kiegyenlített volt a játék, aztán a hajrában az ellenfél meccslabdáját kapusunk kivédte, mi pedig egy szép egyéni teljesítmény végén be tudtuk lőni. Fantasztikus este volt, köszönjük a többszáz szurkoló biztatását.

A Perutz május 11-én Pétre látogat.

Négy fordulóval a vége előtt így áll a bajnokság:

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:03, vasárnap | Helyi

Nem számolják újra a szavazatokat a 2. körzetben!

A Választási Bizottság elutasította Kerti Györgyi fellebbezését.

2024. Június 15. 23:07, szombat | Helyi

Pápai Játékfesztivál - Szombat - Képgaléria

Bőséggel kínált programokat a Pápai Játékfesztivál szombaton is!

2024. Június 15. 15:17, szombat | Helyi

Kigyulladt egy autószállító jármű a 83-as főúton

A veszprémi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

2024. Június 14. 23:02, péntek | Helyi

Ilyen volt a Pápai Játékfesztivál első napja!

Megtelt a város mosollyal és jó hangulattal!