Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Augusztus 09. 07:33, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Könnyedén nyert a Perutz a Magyar Kupában

Könnyedén nyert a Perutz a Magyar Kupában

A MOL Magyar Kupa első fordulójában Győrújbaráton lépett pályára a Perutz FC csapata, amely hat gólt rúgott ellenfelének.

Győrújbarát – Perutz FC 1-6 (0-3)
Gsz.: Tóth ill. Bence, Sandal, Oláh, Skriba 3

A Perutz a Szigeti – Szalai, Zsirai, Bence, Mogyorósi – Iványi, Hanzl, Szilágyi, Jurik – Oláh, Sandal csapattal állt fel a kezdéshez, a meccs folyamán Skriba, Köles, Füredi, Kalász és Molnár is pályára lépett - áll a klub hivatalos facebook oldalának beszámolójában.

A Pápa már a kilencedik percben megszerezte a vezetést, egy szöglet utáni kavarodásból Bence lőtt a bal felsőbe 0-1. A 34. percben Szalai lövésébe kézzel ért bele az egyik védő a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Sandal magabiztosan értékesítette 0-2. Három perccel később Sandalt rúgták fel a büntetőterületen belül, az újabb tizenegyest Oláh lőtte a hálóba 0-3. A 61.percben Jurik szabadrúgása jött ki Koncz kapusról, melyet Skriba közelről a hálóba gurított 0-4. Hét perc elteltével harmadik tizenegyesét végezhette el a vendég csapat, Kalászt rúgták fel, az ítéletvégrehajtó ezúttal Skriba volt: 0-5. A 86.percben Skriba már mesterhármast jegyzett, aki Szalai beadását belsőzte a kapuba 0-6. A 89. percben megszerezte a becsületgólt a hazai alakulat, Tóth állította be az 1-6-os végeredményt.

Weitner Ádám: Igazi kupameccs volt, egy szívós, agresszív ellenféllel találkoztunk, megérdemelten jutottunk tovább. A mérkőzés elérte célját, hiszen fel tudtunk készülni a szerdai illetve a vasárnapi bajnokira.

Folytatás augusztus 11-én, Komáromban.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.