Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2021. Augusztus 09. 07:33, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Könnyedén nyert a Perutz a Magyar Kupában

Könnyedén nyert a Perutz a Magyar Kupában

A MOL Magyar Kupa első fordulójában Győrújbaráton lépett pályára a Perutz FC csapata, amely hat gólt rúgott ellenfelének.

Győrújbarát – Perutz FC 1-6 (0-3)
Gsz.: Tóth ill. Bence, Sandal, Oláh, Skriba 3

A Perutz a Szigeti – Szalai, Zsirai, Bence, Mogyorósi – Iványi, Hanzl, Szilágyi, Jurik – Oláh, Sandal csapattal állt fel a kezdéshez, a meccs folyamán Skriba, Köles, Füredi, Kalász és Molnár is pályára lépett - áll a klub hivatalos facebook oldalának beszámolójában.

A Pápa már a kilencedik percben megszerezte a vezetést, egy szöglet utáni kavarodásból Bence lőtt a bal felsőbe 0-1. A 34. percben Szalai lövésébe kézzel ért bele az egyik védő a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Sandal magabiztosan értékesítette 0-2. Három perccel később Sandalt rúgták fel a büntetőterületen belül, az újabb tizenegyest Oláh lőtte a hálóba 0-3. A 61.percben Jurik szabadrúgása jött ki Koncz kapusról, melyet Skriba közelről a hálóba gurított 0-4. Hét perc elteltével harmadik tizenegyesét végezhette el a vendég csapat, Kalászt rúgták fel, az ítéletvégrehajtó ezúttal Skriba volt: 0-5. A 86.percben Skriba már mesterhármast jegyzett, aki Szalai beadását belsőzte a kapuba 0-6. A 89. percben megszerezte a becsületgólt a hazai alakulat, Tóth állította be az 1-6-os végeredményt.

Weitner Ádám: Igazi kupameccs volt, egy szívós, agresszív ellenféllel találkoztunk, megérdemelten jutottunk tovább. A mérkőzés elérte célját, hiszen fel tudtunk készülni a szerdai illetve a vasárnapi bajnokira.

Folytatás augusztus 11-én, Komáromban.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 05:43, hétfő | Helyi

Győzött hazai pályán a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában remek első félidei támadójátékának köszönhetően 1-0 arányban legyőzte a Pápa a Zalaegerszeg II csapatát.

2021. Október 23. 21:37, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 2. rész

2021. Október 23. 21:29, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 1. rész

2021. Október 23. 21:26, szombat | Helyi

Az Erkel iskolát fertőtlenítették a katonák

Az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj katonái a pápai Erkel Ferenc Általános Iskolában fertőtlenítettek október 21-én, csütörtökön.