Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Könnyedén győzött a Perutz

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

Perutz FC – Magyarpolány 4-0 (3-0)
Gsz.: Varga B., Ruzsás, Cser, Szalai

Perutz FC: Présing – Nagy B., Varga B., Szalai, Mogyorósi, Rozman, Ruzsás (Banai 66.), Cser, Erdősi (Mikóczi 73.), Horváth (Császár 46.), Hauser (Cseke 58.)
Magyarpolány: Paksi – Czepek, Sárkány, Antal (Fülöp 83.), Kulman, Döbrösi G. (Csipszer 70.), Hardi, Polt (Bordás 77.), Döbrösi M., Juhász (Paksi 46.), Horváth D

Nagy Krisztián, Hauser Máté, Farkas Bence, Gajdosi Ármin és Nagy Dávid az országos kispályás labdarúgó diákolimpia döntőjén vesz részt, így Kun-Szabó Attila rájuk nem számíthatott. Hamar, már a 13. percben megszerezték vezetést a hazaiak, Hauser beadását Varga Bence fejelte a kapuba. A 21.percben Cser maradt le centikkel Hauser centerezéséről, majd a hajrához közeledve két újabb hazai találat esett: előbb Ruzsás lőtt a felső léc érintésével bombagólt, majd Cser gurított okosan a bal alsóba - írja a Perutz FC közösségi oldala.

A második félidő elején Paksi lábbal védte Mogyorósi próbálkozását, a 74. percben négyre nőtt a különbség, Mogyorósit buktatták a tizenhatoson belül, a tizenegyest Szalai magabiztosan értékesítette.

Kun-Szabó Attila: Bejött amire számítottunk, egész mérkőzésen nagy fölényben futballoztunk, csak a gólarány volt kérdéses, igaz a játékkal akadtak gondok. Mindenki játéklehetőséghez jutott, több poszton is megnéztünk néhány játékost, ami a jövőre nézve volt fontos.
.
A Perutz május 24-én pénteken az Ajka Kristály vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 11:39, péntek | Helyi

Bekerült a Magyar Értéktárba a pápai sonka!

3 elemmel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és 2 tétellel gyarapodott a Magyar Értéktár.

2024. Június 20. 11:27, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az egység polgármestere szeretnék lenni

A Városházán ma délelőtt átvette megbízólevelét Grőber Attila megválasztott polgármester, aki október 1-jén lép hivatalába.

2024. Június 20. 11:05, csütörtök | Helyi

A Kúria előtt a 2. választókörzet sorsa

Kerti Györgyi és Töreki-Vörös Ibolya közt mindössze egyetlen szavazat a különbség, utóbbi javára, Grőber Attiláék a szavazatok újraszámlálását kérik

2024. Június 20. 09:09, csütörtök | Helyi

Tegnap ültették el a virágokat, mára ellopták a felét

A Pápai Polgárok folytatták a belvárosi közlék rendbetételét, a korábban eltűnt virágokat pótolták, kisöpörték és kigazolták a kis utcácskákat. Szomorúan tapasztalták, hogy reggelre a virágok egy részét ellopták.