Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Augusztus 05. 20:20, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Kiütéses Perutz győzelem a Magyar Kupában

Kiütéses Perutz győzelem a Magyar Kupában

A Perutz FC a MOL Magyar Kupában 1-0-s félidőt követően magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a Tát együttese felett.

Perutz FC – DG Tát 4-0 (1-0) Gsz.: Varga B., Nagy K. 2, Cser

Perutz FC: Présing - Rozman, Horváth T. (Gajdosi 77.), Hauser B. (Nagy D. 46.), Szalai – Cseke, Erdősi, Cser (Mikóczi 82.), Nagy K. (Bódai 82.), - Kun-Szabó, Varga B. (Császár 57.)
DG Tát: Koller – Kopányi, Mészáros (Varga 61.), Farkas, Dékány, Putnoki (Zoltai 82.), Jámbor, Bokros (Izsó 61.), Szalai (Jónás 82.), Páldi (Tillman 34.), Chrompota.

Küzdelmes első félidőt játszottak a csapatok, a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint. Az eslő gólra egészen a 46. percig kellett várni, Cser indította a bal oldalon Nagy Krisztiánt, akit a tizenhatoson belül buktattak. A jogosan megítélt tizenegyest Varga Bence az elmozduló kapus mellett középre lőtte 1-0.

A második félidőben Nagy Krisztián, Cseke Patrik és Nagy Dávid is betalálhatott volna, ám egészen a 66. percig nem történt az eredményben változás. Ekkor Szalai remek ütemű centerezését Nagy Krisztián belsőzte a bal sarokba 2-0. A 76. percben eldőlt a továbbjutás, egy lepattanó labdát Cser szedett össze, lövése a felső lécről vágódott a gólvonal mögé 3-0. A kegyelemdöfést a 79. percben Nagy Krisztián adta meg a vendégeknek, aki egy szép szólót követően a jobb sarokba helyezett 4-0.

Kun-Szabó Attila: Gyengébben kezdtünk, mint vártam, pedig külön felhívtam a figyelmet arra, hogy legyenek meg a letámadások, szerezzünk labdát, ezekből nem sok mindent láttam viszont. Próbáltam szerkezeti változtatásokat eszközölni, megcseréltem a szélsőket, ami meghozta a vezető találatunkat, a második félidőre az ellenfél elfáradt, ott már nem volt kérdés.

A Perutz augusztus 12-én 17 órai kezdéssel a vármegyei bajnokság első fordulójában a Zircet fogadja.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.