Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Május 04. 20:40, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Kiszakadt a gólzsák, hatot lőtt a Perutz!

Kiszakadt a gólzsák, hatot lőtt a Perutz!

Négy vesztes meccset követően megrázta magát a Pápa, és 6:0-ra legyőzte a vendég gárdonyiakat a hétközi fordulóban.

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Szalai Cs. (Gasztos 61.) – Nagy Z., Hanzl (Jurik 72.), Szilágyi (Kalász 61.), Hajnal (Márton 61.)– Katona, Oláh (Nagy K. 81.). Edző: Weitner Ádám.
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Czerula – Hajas, Emperger (Balogh 46.), Földesi, Oláh (Kökény 46.), Hidvégi (Németh 46.), Damásdi, Tóth, Koronczi (Bika 64.), Klauz, Gere (Mód 46.). Asszisztens edző: Balogh Zsolt.

A Perutz FC hivatalos facebook oldalának beszámolója szerint kiválóan kezdte a mérkőzést a Pápa, hiszen már a hetedik percben megszerezte a vezetést, Oláh László lőtt a bal sarokba 1-0. Két perc sem telt el és már 2-0-át mutatott az eredményjelző, ismét Oláh volt eredményes, akinek fejese a bal kapufáról került a gólvonal mögé. A 16. percben először veszélyeztetett a Gárdony, a jobb oldalon Hajas kapta egyedül a játékszert, ziccerénél azonban Dénes a helyén volt. Két perccel később Koronczi ragadt be, így Hajnal került ziccerbe, ám Czerula hárítani tudott. A 20. percben Oláh mesterhármast szerzett, aki egy utolsó passzig kijátszott támadást belsőzött öt méterről a hálóba. Három perc sem telt el és ismét ünnepelhettek a hazai szurkolók, Szalai keresztlabdáját az egyik tétovázó védő és a kapus között szerezte meg Hajnal, akinek már csak az üres kapuba kellett gurítania 4-0.

Az 55.percben a Perutz ötös számú játékosa szerezte az ötödik gólt, Zsirai Martin Nagy Zalán szögletét fejelte a kapu jobb oldalába. Két perccel később Oláh pörgetését tolta ki Czerula, majd a 70.percben Márton lőtt a jobb sarok mellé. Egy perccel később egy mintaszerű támadás végén Nagy lapos centerezését Kalász lőtte nagy erővel a hálóba 6-0. A 82. percben a PELC 16 esztendős játékosa, Nagy Krisztián debütált, aki első meccsét játszotta a felnőttek között. Az eredmény a hátralévő időben nem változott, még ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott a Pápa - írja az oldal.

Weitner Ádám: Nagyon boldog vagyok, a csapatra, a szurkolókra és az edzői stábra is ráfért már a siker. Jó hozzáállással, tiszta fejjel, felszabadultan játszottunk és végre a helyzeteink is bementek. Egész héten erre készültünk, túltettük magunkat a problémáinkon és amit kértünk, azt tökéletesen megvalósították a srácok.

A Pápa május 8-án a Mosonmagyaróvár vendége lesz.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.