Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Augusztus 20. 09:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kikapott első idegenbeli meccsén a Perutz

Kikapott első idegenbeli meccsén a Perutz

A némiképp csalódást keltő hazai rajt után idegenben sem jött ki úgy a lépés, ahogyan azt a pápai fiatalok szerették volna.

Bár az idei első tétmeccsén meggyőző játékkal győzött a Perutz a Magyar Kupában, és az edzőmeccseket látva is okkal reménykedhettek jó szereplésben a pápai szurkolók, a bajnokságban egyelőre várat magára a jó teljesítmény. Az első hazai találkozón, a Zirc csapata ellen nem volt gördülékeny a támadójáték, hátul pedig két elkerülhető gólt kaptak a pápai fiatalok, akik szombaton Balatonalmádiba látogattak.

A mérkőzés forgatókönyve hasonlít a Zirc ellenire, Almádiban is a pápaiak szereztek vezetést, ezúttal az 52. percben talált be Nagy Dávid a hazaiak kapujában, ám most is jött a válasz, a csereként beálló Jánó egyenlíteni tudott a 70. percben, majd szintén egy csereember, Bencsik lőtt a pápai kapuba. Ez a találat a 93. percben született, így a pápaiaknak idejük sem lett volna egyenlíteni, a Perutz pont nélkül utazhatott haza Balatonalmádiból.

Kun-Szabó Attila: Egy alaposan megerősödött csapat ellen játszottunk, ennek ellenére szinte végig kézben tartottuk a mérkőzést, vezetést is szereztünk és több helyzetet is kialakítottunk. Sajnos egy védelmi hiba után egyenlített az ellenfél, sőt a hosszabbításban egy újabb figyelmetlenség miatt a győzelmet is megszerezte. Sajnos elfáradtunk a végére, jelenleg ennyit tudunk. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szűk a keretünk, kevés a hadra fogható játékos (Nyilatkozat: Perutz FC)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.