Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kikapott a rangadón a Perutz

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

Perutz FC – Fűzfői AK 0-1 (0-0)
Gsz.: Kakas

Perutz FC: Présing – Nagy B., Nagy K., Varga B. (Cser 67.), Szalai Cs. (Gajdosi 80.), Mogyorósi, Rozman (Farkas 80.), Nagy D., Erdősi, Horváth T., Hauser B.
Fűzfői AK: Mocher - Szalai L., Bíró, László, Auerbach, Kuti, Babai, Szentmártoni, Molnár (Füle 46.), Méhes (Katus 90.), Kakas.

Pedig jól kezdték a mérkőzést a pápaiak, három komoly lehetőségük is volt az első fél órában - írja beszámolójában a Perutz FC közösségi oldala. A 9. percben Varga Bence vezetett kontratámadást, majd Nagy Krisztiánhoz passzolt, aki a bal kapufa mellé lőtt. A 23. percben Nagy Krisztián volt az előkészítő, Nagy Dávid azonban fölé bombázott. Egy perccel később Bíró bal alsóba tartó labdáját ütötte oldalra Présing. Két perccel később Nagy Bálint felívelése Nagy Krisztiánhoz került, ziccerét a kapus bal lábbal védte. A 41.percben ismét Nagy Krisztián pillanatai következtek, a pápai támadó három védőn is túljutott, már csak a kapussal állt szemben, de Mocher ismét védett.

A második felvonás első perceiben büntetőhöz jutott a Perutz, a labda mögé Varga Bence állt, aki középre lőtte a játékszert, Mocher azonban számított rá és megfogta a tizenegyest. A hazaiak hibáját a 63.percben az ellenfél megbüntette, Kakas helyezett higgadtan a kapu bal sarkába 0-1. A 82. percben Nagy Bálint szabadrúgását szedte ki a jobb felsőből Mocher, a 86. percben Erdősi gurított centikkel a bal kapufa mellé, a hosszabbításban pedig egy kapu előtti kavarodás után megint Erdősi került helyzetbe, a vendég kapus azonban ismét védeni tudott.

Kun-Szabó Attila: A múlt héthez hasonlóan ismét a számtalan kimaradt lehetőség miatt nem tudtunk nyerni. Az első félidőben háromszor vezettük a kapusra a labdát, mind kimaradt. Félidőben azt kértem, hogy gyorsabban játsszuk át a középpályát, próbáltuk a futógyorsaságunkat kihasználni. Az ellenfél kapusa ma extra teljesítményt nyújtott, ettől függetlenül ott volt a kezünkben a győzelem.

A Perutz április 20-án Várpalotára utazik.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 19:28, csütörtök | Helyi

Lerakott egy nagy kupac építési törmeléket, azt mondta, csak a rossz út hibáit akarta javítani

A pápai nyomozók elfogták a 65 éves helyi férfit.

2024. Július 25. 15:48, csütörtök | Helyi

Hirtelen leváltották a Pápai Sport Kft. ügyvezetőjét

A képviselők sürgősségi indítványként tárgyaltak Tóth Péter, a Pápai Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének visszahívásáról, úgy tűnik, Áldozó Tamás bosszújáról lehet szó.

2024. Július 25. 14:22, csütörtök | Helyi

Három éve 100 millió forintból újították fel, most eladnák a döbröntei turistaházat

A mai képviselő-testületi ülés tárgyalta Pápa Város Önkormányzata tulajdonában lévő döbröntei turistaház értékesítését. 168 milliót kérnének érte.

2024. Július 25. 13:58, csütörtök | Helyi

Átveszik a reformátusok az ESZI-t

A mai képviselő-testületi ülésen döntöttek arról, hogy egyházi fenntartásba kerül októbertől Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézménye által nyújtott szolgáltatások java része.