Városlista
2020. február 25, kedd - Géza

Hírek

2011. Augusztus 16. 08:05, kedd | Helyi
Forrás: Pápa-ma

Kiesett a Magyar Kupából a Lombard II

Kiesett a Magyar Kupából a Lombard II

Az alacsonyabb osztályú Töltéstavától kapott ki a Lombard második csapata.

A Győr-Moson-Sopron megyei Töltéstavára látogatott Nagy Mihály alakulata, a kupasorozat második körében. A bajnokság megkezdése előtt ez volt a mieink utolsó találkozója, így a kupameccsre a bajnokság főpróbájaként tekintett Nagy Mihály. Nagy fölényben játszott a vendégcsapat, de a legnagyobb helyzeteket is elrontotta. Két előre vágott labdánál hibáztak a védők és két gólos előnyre tettek szert a hazaiak, 2-1 állt az eredményjelzőn a félidőben. Kalmár góljával sikerült döntetlenre menteni a rendes játékidőt, ám a hosszabbításban egy újabb védelmi megingás eldöntötte a mérkőzést. Az alacsonyabb osztályú csapat megérdemelten jutott tovább, mert amíg ők minden hibát kihasználtak, addig a vendégek rengeteg tiszta ziccert rontottak el.

Nagy Mihály:- Nagyon gyengén teljesítettünk, de ez nem volt túl nagy meglepetés, a pénteki edzésen tapasztaltak után.

Töltéstava – Lombard II 3-2 (2-1) Gól: Szalai Péter 2, Gulyás Tamás ill. Csepregi, Kalmár
Lombard Pápa:: Markek – Németh M., Megyesi R. (Kalmár), Karácsony, Enyingi (Kiss T., Király) – Dóczi, Grőber, Somogyi – Csepregi, Nemes, Megyesi P.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 18:54, hétfő | Helyi

Klímavédelem, szocialista szemmel

Bárány Balázs, az MSZP klímastratégiai kabinetjének vezetője, országjáró körútjának keretében járt Pápán és ismertette a helyi szervezet tagságával a párt klímastratégiáját.

2020. Február 24. 10:37, hétfő | Helyi

Megkezdődtek a régészeti próbafeltárások a Fő téri házak udvarain

A Fő tér 16-20 épületek mögötti udvarrészeken a mai napon megkezdődött az oda tervezett parkolólétesítmény engedélyezési terveihez szükséges régészeti próbafeltárás.

2020. Február 23. 18:25, vasárnap | Helyi

Időseknek tartottak előadást a pápai rendőrök

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a környező településeken élő időseket keresték fel, és prevenciós tanácsokat adtak a bűncselekmények áldozatainak világnapja alkalmából.

2020. Február 21. 15:35, péntek | Helyi

Bővítik és felújítják a Fenyveserdő Bölcsődét

550 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a pápai önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban, a bölcsőde teljes körű felújítására és bővítésére - jelentette be dr. Kovács Zoltán.