Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2017. Június 20. 09:31, kedd | PR

Kiemelkedő kezelések személyre szabottan

Kiemelkedő kezelések személyre szabottan

Professzionális, személyre szabott és diszkrét magán-egészségügyi szolgáltatásokban kiemelkedő magánklinika 2011 óta működik megbízhatóan.

Délnyugat-Magyarországon, Pécs városában található a legmodernebb üveg- és betonszerkezet, amely páratlan lehetőséget biztosít a betegek széleskörű kezelésére, mindez a legnagyobb gondosságban és tiszteletben valósul meg. A több, mint ötven orvos és vezető orvosi szakértő dolgozik együtt, akiknek fontos, hogy a legmodernebb orvosi technológiai kutatásának részesei legyenek. A klinikán több járóbeteg-osztály, fogászati műtéti szoba, illetve egyágyas és kétágyas szobák találhatóak. Ugyancsak tágas parkolóval rendelkezik, a kényelmes várótermek pedig a betegek és a szakmai csapat igényeit is megfelelően kiszolgálja. Ez a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, kellő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával mindenkor az ügyfelek rendelkezésére áll. Elkötelezték magukat az mellett, hogy a legjobb minőséget, ésszerű áron garantálják.

A legtöbb ember ideges és fél, amikor belép egy fogászati ​​rendelőbe. A legtöbb esetben ezek azok az érzések, amelyek visszatartják az embereket a fogorvosoktól és a kezelések elvégzésétől. A fogorvosi osztály a sebészeti osztállyal együttműködve általános érzéstelenítés mellett végzi a műtéteket. Teljesen felszerelt fogorvosi rendelő és panoráma röntgengép is megtalálhatóak az osztályon. Fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, hidak, inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok 14 elemig, lézerszintereit fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, Arany-teleszkópos munkák, fogfehérítés és emelőkarok, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés (20 μm-es pontossággal), 70-szeres számítógépes nagyító mikroszkóppal valósul meg. A laborban dolgozó kollégák egytől egyig magasan képzett fogtechnikusokból áll, akik maguk is meghatározták a céljukat, mely szerint a legnagyobb dicséret az ügyfél által adott elismerés. A legmodernebb technikával a fogtechnikai laboratóriumunkban szinte minden szükséges munkafolyamatot megvalósítanak a. Ezért versenyképes árak mellett garantálják a teljes minőségellenőrzést minden munkafolyamatban.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 09:43, szombat | PR

Tuti tippek irodaválasztáshoz

A munkakörnyezet komoly hatással van a munka minőségére, ezért nem mindegy milyen irodában dolgoznak a munkatársaink. Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, hogy jól válassz.

2020. Május 09. 09:25, szombat | PR

Sherlock Holmes után Te is fedezd fel Londont

Anglia igen kedvelt úti cél. Sokan ott élő családtagjaikat, barátaikat látogatják meg, de bőven van olyan turista, aki csak egy hosszúhétvégén szeretné London látványosságait megcsodálni. Érdemes néhány dolgot átgondolni, mielőtt me

2020. Április 24. 08:47, péntek | PR

Itt a tavaszi ételek szezonja

Mostantól jöhetnek a finomabbnál finomabb saláták és a változatos friss zöldségekből és gyümölcsökből készített fogások.