Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2017. Június 20. 09:31, kedd | PR

Kiemelkedő kezelések személyre szabottan

Kiemelkedő kezelések személyre szabottan

Professzionális, személyre szabott és diszkrét magán-egészségügyi szolgáltatásokban kiemelkedő magánklinika 2011 óta működik megbízhatóan.

Délnyugat-Magyarországon, Pécs városában található a legmodernebb üveg- és betonszerkezet, amely páratlan lehetőséget biztosít a betegek széleskörű kezelésére, mindez a legnagyobb gondosságban és tiszteletben valósul meg. A több, mint ötven orvos és vezető orvosi szakértő dolgozik együtt, akiknek fontos, hogy a legmodernebb orvosi technológiai kutatásának részesei legyenek. A klinikán több járóbeteg-osztály, fogászati műtéti szoba, illetve egyágyas és kétágyas szobák találhatóak. Ugyancsak tágas parkolóval rendelkezik, a kényelmes várótermek pedig a betegek és a szakmai csapat igényeit is megfelelően kiszolgálja. Ez a korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, kellő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával mindenkor az ügyfelek rendelkezésére áll. Elkötelezték magukat az mellett, hogy a legjobb minőséget, ésszerű áron garantálják.

A legtöbb ember ideges és fél, amikor belép egy fogászati ​​rendelőbe. A legtöbb esetben ezek azok az érzések, amelyek visszatartják az embereket a fogorvosoktól és a kezelések elvégzésétől. A fogorvosi osztály a sebészeti osztállyal együttműködve általános érzéstelenítés mellett végzi a műtéteket. Teljesen felszerelt fogorvosi rendelő és panoráma röntgengép is megtalálhatóak az osztályon. Fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, hidak, inlay (arany, aranykerámia, polyglass), implantált koronák, hidak, cirkónium furnérok 14 elemig, lézerszintereit fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, Arany-teleszkópos munkák, fogfehérítés és emelőkarok, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés (20 μm-es pontossággal), 70-szeres számítógépes nagyító mikroszkóppal valósul meg. A laborban dolgozó kollégák egytől egyig magasan képzett fogtechnikusokból áll, akik maguk is meghatározták a céljukat, mely szerint a legnagyobb dicséret az ügyfél által adott elismerés. A legmodernebb technikával a fogtechnikai laboratóriumunkban szinte minden szükséges munkafolyamatot megvalósítanak a. Ezért versenyképes árak mellett garantálják a teljes minőségellenőrzést minden munkafolyamatban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Rostban gazdag ételek

A gyerekek ízlése szerint ideális reggeli sajnos gyakran egyáltalán nem ideális táplálkozási szempontból. Hogyan tudjuk elérni, hogy elfogyjon a reggeli és még egészséges is legyen?

2019. November 08. 15:03, péntek | PR

Minden, ami egy őszi kempingezéshez kell

Gondoltad volna, hogy a kemping időszak ősszel kezdődik igazán? Sokaknak a nyár szól a kempingezésről a vízpart mellett, pedig ősszel lehet igazán nagyokat kirándulni, élvezni a tájat és feltöltődni.