Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 17. 19:11, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Kettős emberhátrányban mentett pontot a Perutz!

Kettős emberhátrányban mentett pontot a Perutz!

Számos fordulatot, két büntetőt és két kiállítást is tartogatott a Bicske pápai vendégjátéka, az NB III-as labdarúgó bajnokság 12. fordulójában.

Perutz FC – Bicskei TC 1-1 (0-1)

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Füredi – Köles, Hanzl, Kalász (Szilágyi 65.), Skriba (Jurik 65.) – Oláh, Sandal (Iványi 74.). Edző: Weitner Ádám.
Bicskei TC: Kovács – Grabant, Dencinger (Németh 65.), Vékony, Madarász (Kürti 85.), Kovács (Sóron 74.), Hirman, Mlinárcsik, Lapos, Gaszner, Popovics. Edző: Csordás Csaba.

Rosszabbul nem is kezdődhetett volna a találkozó pápai szempontból, hiszen a harmadik percben egy eladott labda után a bicskei csapatkapitány, Madarász ballal nagy gólt ragasztott a léc alá 0-1. Az első félidőben nem játszott jól a Perutz, de legalább nagyobb hátrányba nem került, sőt Skriba és Füredi szabadrúgásából akár még egyenlíthettünk is volna - írja a Perutz Facebook oldala.

A második félidőben aztán felpörögtek az események, az 56. percben óriási egyenlítési lehetőség maradt ki, Köles beadását Sandal fejelte közelről mellé. A 64.percben az egyik bicskei védő kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Oláh a kapu jobb oldalába lőtte 1-1. Két perccel később Lapos fejesét tornázta ki Dénes, majd a 67.percben egy szabálytalanság után Oláh kapta meg második sárga lapját, így mehetett zuhanyozni. Húsz perccel a befejezés előtt a Bicske is tizenegyest kapott, miután Köles buktatta Kovácsot. A labda mögé Németh állt, ám a pápai kapus eltalálta az irányt és hárítani tudott. A bravúrt követően Vékony az arcát fogva terült el a földön, majd kis tanakodás után Juhász játékvezető ütés miatt piros lapot mutatott fel Nagy Tamásnak. A fennmaradó időben hősiesen védekezett a Pápa, aminek egy két kiállítást és nyolc sárga lapot hozó bajnokin egy pont lett a jutalma.

Weitner Ádám: A meccs elején bekapott buta gól megfogta a csapatot, enerváltan játszottunk, a Bicske pedig szárnyra kapott. A második félidőben mentünk előre, voltak lehetőségeink, úgy éreztem, megszerezhetjük a három pontot. A két kiállítás aztán megpecsételte a sorsunkat.

Csordás Csaba: Úgy gondolom, egy jó csapat otthonában hagytunk két pontot. Kettős emberelőnyben kapuja elé szorítottuk ellenfelünket, de ezt a játékot gólra játsszák.

A Pápa október 20-án a Puskás Akadémia II. vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.