Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 29. 17:14, szombat | Helyi
Forrás: InfoPápa

Kétszer is vezetett, mégis kikapott a Lombard

Kétszer is vezetett, mégis kikapott a Lombard

Véber György menesztése után először lépett pályára az nb1-ben a Pápa, nagy kérdés volt, az új seprű hogyan seper.

Nem akárki ellen kellett "jól seperni", hiszen a tavalyi bajnok Videoton Fehérvár csapata látogatott a Perutz Stadionba. A tavalyi eredményükhöz híven kezdtek a vendégek és több ziccert is kialakítottak. Csak Szűcs Lajosnak köszönhettük, hogy nem kapott gólt városunk csapata. Ezekkel a rohamokkal aztán ki is fújt, sok izgalom nem adódott az első játékrészben, kivéve Ferenczi ordító helyzetét - három méterről bombázott az égbe a csatár.

Sokat a szünet után sem változott a játék képe, mindenki azt gondolhatta, tipikus egy gólos meccs. Az 59. percben aztán Tujvel nagy hibája után Marics talált be a Vidi-kapuba: 1:0.Innentől megváltozott minden, potyogtak a gólok.

Néhány perc telt csak el, beállt André Alves és első labdaérintéséből kiegyenlített. Ám a vendégek sem örülhettek sokáig, Ferenczi István kisvártatva újra megszerezte a vezetést. Már a zsebükben érezhették a győzelmet azok a pápai szurkolók, akik kinevették Alves-t egy baki után, a csatár válaszul kimutatta: 2:2. Sok arcról fagyott le a mosoly, amikor egy perccel később egy lecsorgó labdát Alves a léc alá vágott. És ha még ez sem lenne elég egy indítással mindenkit lefutott Nemanja Nikolics és Szűcs kapus fölött a hálóba emelt. Az eredmény már nem változott, kétszeri vezetés után is kikapott a Pápa.

Lombard Fc Pápa - Videoton Fehérvár (0:0) 2:3

(Marics 60., Ferenczi 67. ill. André Alves 65., 76., Nikolics 83.)

Fotó: NSO.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.