Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. November 28. 18:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Kétgólos győzelmet aratott a Perutz!

Kétgólos győzelmet aratott a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának 19. fordulójában kétgólos győzelmet aratott a Pápa, a legutóbbi hét mérkőzéséből hatot megnyerő ETO Akadémia ellen.

ETO Akadémia – Perutz FC 0-2

ETO Akadémia: Pálfi – Vidnyánszky, Pereira, Sipőcz (Szalka 66.), Farkas, Márton (Kanalos 46.), Szamosi (Szabados 77.), Múcska (Hanzli 87.), Tamás, Tuboly, Szabó (Katona 46.). Edző: Király József.

Perutz FC: Szigeti – Molnár (Kalász 71.), Zsirai, Bence, Füredi – Nagy, Köles, Iványi (Szilágyi 77.), Hanzl – Oláh (Skriba 77.), Sandal (Jurik 85.). Edző: Weitner Ádám.

Az első 30 percben jobbára a pápai térfélen folyt a játék, így az ETO-nak voltak kisebb lehetőségei a vezetés megszerzéséhez, a Perutz FC Facebook oldalának beszámolója szerint. Az ötödik percben Szigeti, Farkas közeli próbálkozását hatástalanította, majd a 35. percben mindjárt az első lehetőségét gólra váltotta a Perutz: Füredi szögletét a hosszúról Nagy fejelte középre, ahol Oláh érkezett és a kapu bal oldalába bólintott 0-1. Két perccel később ismét Szigetinek akadt dolga, aki Tamás közeli próbálkozását védte.

Szünet után nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, egy sarokrúgást követően Vidnyánszky a kapu torkából belsőzött fölé. Az 56. minutumban már kettő volt a pápai előny: egy sorfalon megpattanó szabadrúgás Oláh elé hullott, aki higgadtan a kapu bal sarkába belsőzött 0-2. Az ETO a fennmaradó időben sem talált fogást a szervezetten, fegyelmezetten játsszó vendégeken, így három ponttal a zsebben utazhattak haza a pápai játékosok.

Király József: Az eddigi mérkőzésekhez képest sajnos tompábban játszottunk, helyzeteket sem tudtunk kialakítani, a Perutz megérdemelten győzött.

Weitner Ádám: Örülök, mert bravúrgyőzelmet arattunk egy rendkívül jó képességű csapat otthonában úgy, hogy még gólt sem kaptunk. Végig uraltuk a mérkőzést, gratulálok a fiúknak.

A Perutz december 5-én Sopronban zárja az évet.

Fotó: Perutz FC Tabella: MLSZ

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.