Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Október 07. 19:27, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Itt az újabb 8:1-es Perutz siker!

Itt az újabb 8:1-es Perutz siker!

Újabb ellenfelét \"nyolcegyezte\" a pápai csapat, amely egyre jobb formában játszik a megyei bajnokságban.

Perutz FC – Várpalotai BSK 8-1 (3-1)
Gsz.: Nagy B., Cser, Varga, Nagy K. 2, Nagy D., Erdősi, Császár, ill. Gergely

Perutz FC: Présing – Nagy B., Császár, Kun-Szabó (Hauser B. 67.), Nagy K. (Szivós 67.), Varga B., Szalai Cs. (Gajdosi 58.), Rozman, Nagy D. (Mikóczi 78.), Cser (Antal-Horák 78.), Erdősi.

Várpalotai BSK: Bakos (Dobai 84.) – Tóbiás, Mogyorósi (Jónás B. 46.), Szenyéri (Kolki 46.), Marton, Szabó, Daróczi, Reznyák, Gergely, Bakos, Szőke (Jónás N. 61.).

Jól kezdte a mérkőzést a Perutz, hiszen már a második percben megszerezte a vezetést: Szalai szögletét Nagy Bálint fejelte a kapuba 1-0 - derül ki a Perutz FC facebook oldalának beszámolójából. Két perccel később kis híján egyenlített a Várpalota, ám Bakos közeli lövését fogta Présing. A 10. percben kettőre nőtt a különbség, Cser átlövésből volt eredményes 2-0. A 20.percben újabb Présing bravúrt jegyezhettünk fel, a hazaiak kapusa Mogyorósi tekerését tolta ki a bal felsőből. A 27.percben már három volt a különbség, egy jobb oldali támadás végén Varga lőtt a kapu közepébe 3-0. A 36. percben szépítettek a vendégek, egy védelmi megingást Gergely használt ki 3-1.

A második játékrész úgy indult mint az első, Perutz góllal, a 47. percben egy szöglet után a hosszún érkező Nagy Krisztián belsőzött a kapuba, sőt öt perccel később a pápai játékos Szalai centerezéséből megszerezte a meccsen második találatát 5-1. A 74.percben Hauser Bálint középre adását a lest reklamáló védők mellett Nagy Dávid lőtte az üres kapuba 6-1. A hajrában két újabb hazai találat esett, a 86.percben egy szöglet után Erdősi elé pattant a labda, akinek közelről nem volt nehéz dolga, a 8-1-es végeredményt egy szép szólót követően Császár alakította ki.

Horváth Tamás: Nagyon jó játékkal még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, hozzá kell tennem, az ellenfélnek az első félidőben két-három komoly helyzete is volt, amiből könnyen gólokat szerezhettek volna. Ettől függetlenül elégedett vagyok, örülök, hogy Szivós Krisztián személyében újoncot tudtunk avatni. A csapat nevében ezúton is gratulálok Kun-Szabó Attilának és feleségének, akiknek nemrég megszületett a kisfiuk.

A következő fordulóban ismét hazai pályán szerepel a Pápa, október 14-én 15 órai kezdéssel a Tihany lesz az ellenfél.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.