Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Október 08. 19:23, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Ismét győzött a Perutz!

Ismét győzött a Perutz!

A pápai csapat a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján háromra növelte veretlenségi sorozatát, hiszen a Gyulafirátót és a Balatonfűzfő után a Zircet is magabiztos játékkal győzte le.

FC Zirc – Perutz FC 1-4 (0-2) Gsz.: Kopházi ill. Pető 2, Cser, Nagy K.

Zirc: Dobai – Bíró, Mári, Hornyacsek R., Antal, Hegyi (Wittmann 61.), Stupián, Hornyacsek E. (Takács 46.), Óvári (Komenda 77.), Kopházi, Somogyi.

Perutz FC: Varga – Karácsony, Ruzsás, Erdősi (Katona 6.), Cser (Budavári 73.), Szántó, Nagy K. (Bolla 79.), Nagy B., Varga (Tihanyi 46.), Horváth , Pető (Bognár 75.).

Jobban nem is kezdhette volna a találkozót a Pápa, hiszen már a harmadik percben megszerezte a vezetést, Pető Dániel harcolt meg egy labdáért, majd közelről a kapuba gurított 0-1 - írja beszámolójában a Perutz FC Facebook oldala. A folytatás azonban már nem alakult ilyen szerencsésen, hiszen Erdősi Milánt bokasérülés miatt az ötödik percben le kellett cserélni. Az első húsz perc végén kettőre nőtt a különbség, Szántó szögletét a röviden érkező Pető csúsztatta a hosszúba 0-2.

A félidőben kényszerűségből a Pápa edzőjének ismét cserélnie kellett, Varga Bence fájlalta a bokáját. Zirci helyzettel indult a második játékrész, egy sarokrúgás után Bíró fejelt a keresztléc fölé, majd nem sokkal később szépített a hazai csapat, Stupián jobb oldali beadását Kopházi belsőzte a jobb sarokba 1-2. A 64.percben ismét kettő volt a különbség, Cser Botond szépen tekert a jobb felsőbe, az 1-4-es végeredmény tíz perccel a lefújás előtt alakult ki, Nagy Krisztián szépen emelt a kimozduló kapus felett a hálóba.

Kun-Szabó Attila: Végig uraltuk a mérkőzést, egész meccsen mezőnyfölényben játszottunk, szép gólokat lőve megérdemelten nyertünk. Sajnos, hogy a rossz talajú pályán ketten is bokasérülést szenvedtek, bízom benne, hogy egyik sem komoly és jövő héten már számíthatunk rájuk.

A Pápa október 16-án vasárnap 15 órai kezdéssel a Perutz stadionban a Devecsert fogadja.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.