Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2021. Július 26. 09:20, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

A 2021. július 3-án hatályba lépett kormányrendelet előírja, hogy az 500 főt meghaladó, szabadtéren tartott sportrendezvényeken csak koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt. Az 500 fő alatti eseményeken a belépéshez a 18 év felettieknek nem szükséges a védettségi igazolványt és a személyi igazolvány felmutatni, ugyanakkor a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett foglalhatnak helyet a lelátón - áll a Perutz FC facebook oldalának tájékoztatásában. Azt, hogy ez a gyakorlatban miként fog működni, nem írja a lap, de az elmúlt évek nézőszámait elnézve, valószínűleg az 500 fő alatt maradnak majd a rendezvények.

Az együttesez kapcsolódó hír, hogy a szokásos szurkolói ankétot július 30-án, pénteken 17 órai kezdéssel tartják a stadionban, melyre mindenkit szeretettel várnak. Az összejövetelen részt vesz Bocskay László elnök, Weitner Ádám vezetőedző valamint a nyáron szerződtetett játékosok.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 13:43, hétfő | Helyi

Nem az utcai szemetesben van a helye a lakásban keletkezett hulladéknak!

A belvárosban sajnos nem ritka látvány, hogy az utcai kukákba, vagy azok környékére hordják le többen a lakásban, vagy az üzletekben keletkező hulladékot.

2021. Szeptember 27. 13:31, hétfő | Helyi

Mesejáték a közlekedésbiztonság jegyében

Közlekedési szabályokkal átszőtt mesejátékkal lepték meg a pápai rendőrök a helyi 1. osztályosokat.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Helyi

A megengedett sebesség duplájával közlekedett a férfi Pápán

Közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök a nyirádi gyorshajtóval szemben.

2021. Szeptember 26. 16:30, vasárnap | Helyi

Hiába játszott jobban ellenfelénél, kikapott Székesfehérváron a Perutz

A MOL Fehérvár II. csapatának vendége volt a pápai együttes, amelynek sikerült az első csapat keretéből alaposan megerősített hazaiak fölé nőnie, mégis pont nélkül indulhatott haza.