Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2024. Június 02. 07:07, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt

Ingyen sör és sok gól várta a szurkolókat a Perutz utolsó hazai meccsén

Ingyen sör és sok gól várta a szurkolókat a Perutz utolsó hazai meccsén

Ráadásul a Szentantalfa elleni sikerrel a csapat megszerezte a bajnokság harmadik helyét, a gólkirályi cím pedig Nagy Krisztiáné lett!

Perutz FC – Szentantalfa NVSE 6-2 (4-1)
Gsz.: Rozman, Nagy K., Nagy D., Hauser ill. Nagy Zs.

Perutz FC: Présing – Nagy B. (Gajdosi 58.), Nagy K., Varga (Farkas 58.), Szalai, Rozman, Nagy D., Cser, Erdősi (Cseke 58.), Horváth T. (Mogyorósi 51.), Hauser (Ruzsás 58.)

Szentantalfa NVSE: Szombathelyi (Rehus 70.) – Dombi, Nagy Zs., Molnár K., Molnár B. (Bor 68.), Csillag, Stadler, Godány (Czaun 38.), Németh (Tóth 77.), Slemmer, Vári (Bertalan 51.)

A klub vezetősége igyekezett minél több szurkolót kicsábítani a stadionba, ingyen sör, fröccs, üdítő, édességek, pogácsa és ugrálóvárt várta a kicsiket és nagyokat. A kezdőrúgást 80. születésnapja alkalmából Horváth Endre végezte el - írja a Perutz közösségi oldala.

Hiába a kiváló körítés, nem kezdett jól a Pápa, hiszen egy figyelmetlenség miatt a 6. percben Nagy találatával hátrányba került, ezután viszont sorra dolgozta ki a lehetőségeket a haza együttes. Nem is kellett sokat várni az egyenlítésre, a fölény a 18.percben érett góllá, Rozman lőtt a kapu közepébe 1-1. Két perccel később egy felívelés az egyik vendég védő kezére pattant, a jogos tizenegyest Nagy Krisztián magabiztosan értékesítette. Három perccel később Nagy Dávid köszönt be, míg a félidő derekán Hauser Bálint is feliratkozott a gólszerzők közé.

A második játékrész kezdete előtt az ünnepélyes kezdőrúgást 65. születésnapja alkalmából Györkös Béla végezte el. Szakadó eső fogadta a nézőket és a játékosokat a folytatásban, ám Nagy Krisztián ezzel mit sem törődve az 50. percben 5-1-re növelte a különbséget, aki Hauser kiváló ütemű labdáját pöccintette el a kapus támaszkodó lába mellett. A 64.percben Ruzsás is feliratkozott a gólszerzők közé, aki ballal lőtt a bal sarokba 6-1. A 6-2-es végeredményt szabadrúgásból Molnár állította be.

Kun-Szabó Attila: Meglepett a rossz kezdés, hiszen direkt felhívtam a figyelmet a lepattanó labdákra, szerencsére utána beindult a henger és magabiztosan nyertünk. Köszönjük a közönség biztatását, ma is voltak legalább 500-an, úgy érzem, méltó módon tudtuk lezárni a bajnokságot. Még egy nagy feladat vár ránk, kedden a kupadöntőben szeretnénk elhódítani a serleget.

Csapatunk június 4-én kedden 18 órai kezdéssel Ajkán a Balatonalmádival küzd meg a vármegyei kupáért.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 21:48, szerda | Helyi

Melléképület gyulladt ki Pápán

A Somlai útra vonultak a város hivatásos tűzoltói.

2024. Július 24. 12:21, szerda | Helyi

Elvitte a kerítés mellől a felnire szerelt gumikat, lopás miatt kell felelnie

A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított nyomozást 2024. július 19-én, mivel Nyírádon az egyik családi ház kerítése mellől elloptak négy, gumival felszerelt felnit.

2024. Július 24. 06:00, szerda | Helyi

Autóval mentek neki a Korvin utcai lámpaoszlopnak

Egy fehér Opel Astrával ütköztek neki az oszlopnak, amely a légkábellel lerántott még egy villanyoszlopot.

2024. Július 23. 17:00, kedd | Helyi

Többen összeverekedtek hétfőn este a Szent László utcában

Tettlegességig fajult ezúttal a rendszeres veszekedés, ordítozás. Egy ember hosszú percekig feküdt mozdulatlanul a földön.