Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2011. Október 11. 08:24, kedd | Helyi
Forrás: InfoPápa

Holnap ismét jön a Haladás

Holnap ismét jön a Haladás

Ezúttal a Liga kupában kerül sor a nyugati rangadóra.

Egymás után két nagyon nehéz mérkőzés vár a pápai csapatra. Szerdán 16 órakor a szombathelyi Haladás Sopron Bankot (képzavarnak tűnik, de nem az. A Sopron Bank támogatja a szombatheyieket.) látjuk vendégül a Liga kupában, vasárnap pedig a Ferencváros vendégszerepel a Perutz Stadionbn. Nem kell hosszan ecsetelni, miért rangadó minden Haladás elleni mérkőzés. Igaz ez akkor is, amikor "csak" a Liga kupában találkozik a két csapat.

A zalaegerszegi iksz után elég idejük volt a pápai fiúknak regenerálódni, mivel a Magyar Válogatott finnek elleni mérkőzése miatt csúszik a következő forduló időpontja a labdarúgó Nb1-ben.

Október 16-án vasárnap nem kisebb ellenfél, mint a Ferencváros csapata érkezik a Várkert mellé. A mérkőzést a televízió is közvetíti, ennek ellenére a szervezők azt remélik, hogy teljesen megtelnek a lelátók.

A zöld fehérek egyébként még a legpesszimistább forgatókönyveket is alulmúlva 5 ponttal, az utolsó előtti helyről várhatják a találkozót, a pápaiak ennek tripláját, 15 pontot gyűjtöttek eddig ősszel.

Címkék: futball, labdarúgás, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 07:28, szombat | Helyi

Árokba borult egy autó Nyárád és Nemesszalók között

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó péntek délután, a 834-es út Nyárád és Nemesszalók közötti szakaszán.

2020. Január 17. 09:43, péntek | Helyi

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége – erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Január 16. 20:22, csütörtök | Helyi

Lakástűzben meghalt egy férfi a Vak Bottyán utcában

Meghalt egy ember Pápán, miután a Vak Bottyán utcában levő ház egyik helyiségében tűz keletkezett - írja a Veol.hu.

2020. Január 16. 12:15, csütörtök | Helyi

Kannabisz volt a Pápán lefoglalt kábítószergyanús anyag

Az egyik belvárosi lakótelep parkolójában talált anyagról az előzetes szakvélemény megállapította, hogy THC-t tartalmaz, vagyis kannabisz volt a lefoglalt egy kilogramm anyag.