Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 15. 20:40, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Hiába vezetett a Perutz, pont nélkül kellett hazatérnie

Hiába vezetett a Perutz, pont nélkül kellett hazatérnie

A tavaszi szezonban még idegenben nem tudott pontot szerezni a pápai csapat.

Nagyobb kapu előtti koncentráció és újabb bekapott gól nélküli 90 perc reményében utazott a BKV Előre gárdájához az NB III-as labdarúgó bajnokság 23. fordulójában a Perutz FC. Marton Miklós tanítványai idén még nem szereztek pontot idegenben, hiszen a Kaposvártól, az Andráshidától és az Ajkától is vereséget szenvedtek úgy, hogy kilenc gólt kaptak és mindössze egyet lőttek. Volt tehát min javítania a sárga-kékeknek, akik a Sánta - Böröczky, Császár, Kozma, Bohner - Somogyi, Baldauf - Nagy B., Németh, Skriba - Szabó Zs. összeállításban igyekeztek pontot, pontokat gyűjteni. Pápai szempontból pocsékul indult a meccs, hiszen a második percben Sánta ütközött a hazai játékossal, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A pápai kapus azonban jóvá tette hibáját és kivédte a tizenegyest. Ezután a pápaiaknak is akadtak lehetőségeik, amik - ahogy oly sokszor az elmúlt hetekben - kimaradtak. Fél óra játék után aztán következett a meccs első gólja, Somogyi próbált kapura törni, közben az egyik hazai védő kezére pattant a labda, amiért büntető járt. A játékszert Szabó Zsolt juttatta a kapuba 0-1. Fordulás után öt perc elteltével egy öngóllal egalizált a BKV, egy előrevágott labda Császárról került a gólvonal mögé 1-1. Negyed órával a lefújás előtt alakult ki a 2-1-es végeredmény, a pápai védők bizonytalanságát Balogh használta ki és gurított Sánta lába között a kapuba.

BKV Előre - Perutz FC 2-1 (0-1) Gsz.: Császár (öngól), Balogh ill. Szabó Zs.

Marton Miklós: Nincs mit szépíteni, agyonvertük magunkat. Ezen a szinten ilyen találatokat nem szabad kapni, két óvodás gólt hozott össze a védelem, a labda még a hálóig sem ment el. Mi persze mindent kihagytunk, igaz az ellenfél kapusa jól is védett, de még így is ez bőven nyerhető meccs lett volna.

BKV Előre: Horváth - Csikortán, Illés, Girán, Balogh, Ferkó (Bata 46), Csepregi, Huller, Sánta (Szedlacsek J. 78), Banai (Csanálosi 62), Miklósvári, edző: Batári Csaba.

Perutz FC: Sánta - Böröczky, Császár (Szedlacsek 80), Kozma, Bohner - Somogyi, Baldauf (Jurik 58)- Nagy B., Németh (Domján 88), Skriba - Szabó Zs., edző: Marton Miklós.

A bajnokság következő fordulójában - április 21-én 16 óra 30 perces kezdéssel - Dunaharasztit fogadja a Perutz FC.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.