Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 14. 20:22, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Háromból három, újabb Perutz győzelem!

Háromból három, újabb Perutz győzelem!

Új seprű jól seper, tartja mondás, amelyet ezúttal igazol Takács Gábor, aki a kinevezését követő három tétmeccséből mindhármat megnyert csapatával.

Perutz FC - VLS Veszprém 1:0 (0:0) Gsz.: Szilágyi

Perutz Fc.: Szigeti – Nagy, Dóczi, Koronczai, Gasztos (’86 Mogyorósi)– Bence (’76 Baldauf), Hanzl – Szilágyi (’86 Molnár), Illés (’76 Hauser), Kiss (’70 Kalász) – Skriba

Ahogy az várható volt, egy igazán kiélezett, küzdelmes mérkőzést játszott egymással a két megyei rivális csapat. A kiegyenlített első játékrészt követően a második félidőben egy hajszállal ugyan, de a hazai csapat volt kezdeményezőbb, amely a 67. percben érett góllá. Egy védelmi hibát kihasználva Szilágyi Adrián vihette egy az egyben a labdát a kapusra, egy cselt követően pedig higgadtan gurított a hálóba a pápai középpályás.

A tabella harmadik helyén álló Veszprém minden megpróbált, hogy egalizálja az eredményt, előbb a kapufa segítette ki a hazaiakat egy szabadrúgást követően, majd pedig a 93. percben Szigeti bravúrjára volt szükség a győzelemhez, a pápai hálóőr ugyanis büntetőt hárított a hosszábbítás utolsó percében. Mindez azt jelentette, hogy idén továbbra is 100 százalékos a pápai csapat, amely már a 12. helyre tornászta fel magát.

Takács Gábor: Le a kalappal a játékosaim előtt, egy nagyon jó Veszprémet sikerült legyőznünk. Az első félidőt kontrolláltuk, csak pontrúgásból tudott veszélyeztetni az ellenfél, a második játékrészben még veszélyesebbek voltunk, és bejött a jóslatom, Szilágyi Adrián gólt lőtt. A hosszabbításban úgy érzem, túl szigorú játékvezetői ítélet született, de a sors igazságot szolgáltatott (Perutz FC).

Fotó: Perutz FC facebook oldala

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.