Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Április 04. 20:16, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), nso.hu

Három gólos vereség az MTK otthonában

Három gólos vereség az MTK otthonában

Jókora meglepetés lett volna, ha a Lombard Pápa pontot, vagy pontokat tudott volna rabolni a tabella második helyén álló MTK-tól.

A bravúr ezúttal is elmaradt, pedig nagy szüksége lenne a pápaiaknak minden egyes pont megszerzésére, már csak azért is, mert a kiesés réme egyre inkább megközelíti a Lombard játékosait. Az első játékrészben nagy mezőnyfölényben futballozott az MTK, a Lombard saját térfelére szorult és védekezni kényszerült. A kék-fehérek a 18. percben szerezték meg a vezetést, Kanta József büntetőből volt eredményes. Több gól nem született az első játékrészben, így a szünetben az MTK-nak állt a zászló. A második félidőben sem a vendégek örülhettek, az 58. percben Csiki mutatott be egy szép szólót, több Lombard-védőt is faképnél hagyott, majd Torghelléhez passzolt, aki 10 méterről, középről a hálóba bombázott félfordulatból. Öt perccel később aztán néhány másodpercig a pápaiak is örülhettek,Randjelovics találatát azonban a játékvezető les miatt érvénytelenítette. A 68. percben végleg eldőlt a találkozó, Csiki verte meg a védőjét, majd lőtt a hosszú sarokba, 3:0.

A harmadik gólt követően a hazaiak az eredmény megtartására rendezkedtek meg, az MTK átadta a területet a vendégeknek, akik viszont nem igazán tudtak mit kezdeni az új helyzettel, így nem meglepő, hogy a mérkőzés végéig nem változott az eredmény.

Fotó archív (nso.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | PR

Hogyan ismerhetők fel a száraz szem tünetei, hogy idejében kezeltethesd a problémát?

Bizonyos helyzetekben, például biciklizés vagy futás során, repülőn ülve, egy fűtött vagy légkondicionált szobában könnyen megtapasztalhatod a szemszárazságot.

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal