Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), mte1904.hu

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

Credobus Mosonmagyaróvár - Perutz FC 3-3 (1-1)
Gsz.: Debreceni, Sziklási, Jasarevic ill. Szabó Zs., Császár, Hanzl

A rossz formában lévő vendégek az utóbbi három bajnoki mérkőzés mindegyikét elveszítették, de a mosonmagyaróváriak sem a legjobb passzban fogadták a pápaiakat, ők az elmúlt két mérkőzésen szenvedtek vereséget.

A Perutz kezdte jobban a találkozót, a 10. percben tizenegyeshez jutottak, melyet Szabó Zsolt értékesített, 0-1. A 39. percben Mundi beadását Debreceni fejelte a hálóba, mellyel kiegyenlítettek a hazaiak, 1-1.

A 70. percben Czár szabadrúgása a felső lécről Sziklási elé pattant, aki közelről a hálóba pofozta a labdát,2-1. Két perc múlva egyenlített a Pápa, egy bedobás után Császár 20 méterről lőtt nagy gólt az óvári kapuba,2-2. A 78. percben újabb bedobást végezhetett el a Pápa, ami után Hanzl elé került a labda, aki 22 méterről látványos bombagólt ragasztott a hazai kapuba, 2-3. A 81. percben Veress húzott befelé a bal oldalról, majd Jasarevichez ívelt, aki közelről a hálóba fejelt, 3-3.

Lengyel Ferenc: A meccs összképe alapján reális a döntetlen, örülök, hogy sikerült a rossz sorozatunkat megszakítani. Nehéz mérkőzés volt, nem játszottunk túl jól, a pálya sem volt ideális, és az elmúlt hetek sikertelensége meglátszott a csapaton, idegesek voltak a játékosok. Ez a bravúros pontszerzés mindenesetre jó előjel az előttünk álló két hazai mérkőzés előtt (Nyilatkozat forrása: Pápa-ma.hu)

Fotó: mte1904.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:26, szombat | Helyi

Mobilhangárokkal gazdagodott a Bázisrepülőtér

Telepíthető repülőgép-karbantartó és -tároló állóhely: ez a hivatalos megnevezése azoknak a mobilhangároknak, melyek az MH Pápa Bázisrepülőtéren adnak otthont a Kecskemétről átmenetileg odaköltözött Gripeneknek.

2019. December 07. 07:17, szombat | Helyi

Összevont ellenőrzést tartottak a pápai a használtcikk-piacon

A bűncselekmények megelőzése volt a célja a pápai akciónak.

2019. December 07. 06:19, szombat | Helyi

Lezárt akta: Nem adott elsőbbséget a motorosnak

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 18 éves pápai sofőrrel szemben folytatott.

2019. December 06. 12:05, péntek | Helyi

Letépte a ruhákról az áruvédelmi eszközt

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. december 4-én délelőtt, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel.