Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 01. 08:26, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Győzelemmel kezdte a szezont a Perutz!

Győzelemmel kezdte a szezont a Perutz!

A mérkőzés hosszabbításában sikerült megszereznie a pápai csapatnak a győzelmet érő találatot.

Perutz FC – Tatabánya FC 1-0 (0-0) Gsz.: Gasztos

Perutz FC: Szigeti – Nagy (’79 Baldauf), Dóczi, Bence, Szalai (’60 Hauser)– Hanzl, Szilágyi (’60 Iványi) – Illés (’74 Jurik), Kiss, Kalász (’60 Gasztos) - Skriba.

A szezon első mérkőzése meglehetősen izgalmas, a végletekig kiélezett küzdelmet hozott, melyet a 95.percben a télen szerződtetett Gasztos Martin góljával tudott megnyerni a hazai alakulat. A tudósítások szerint kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, egészen az 58. percig, amikor a vendég csapatból Hoszpodárt zuhanyozni küldte a játékvezető. Az emberelőny birtokában sorra alakította ki a helyzeteket a Perutz. Már-már úgy tűnt, hogy ennek ellenére nem sikerül megszerezni a győzelmet, ám a 95. percben Hanzl szöglete után a csereként pályára lépő Gasztos a hálóba talált, ezzel megszerezte első gólját a csapatban, amely ezúttal győzelmet is ért. A Pápa nem tudott a tabellát feljebb kapaszkodni, mivel közvetlen riválisai is gyűjtögették a pontokat. A bentmaradásért folytatott küzdelem Nagyatádon folytatódik.

Takács Gábor: Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, hiszen a helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk. Le a kalappal a fiúk előtt, mert végig hittek a győzelemben. Jó felfogásban futballoztunk, sokat volt nálunk a labda, szinte felbillent a pálya, de a tatabányai kapus extra teljesítményt nyújtott, egészen a hosszabbításig meccsben tartotta csapatát. Bízom benne, hogy ebből a sikerből tudunk meríteni a jövő hétre is - idézi a trénert a Perutz FC facebook oldala.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 19:57, kedd | Helyi

Rangos sportrendezvénnyel avatják fel a Téglagyári úti Sportcentrumot

A VEDAC Dobóakadémia Évadnyitó Dobóversenyére - mely egyben Kis Károly Emlékverseny is lesz - olimpiai bajnok sportolót is várnak.

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.

2021. Április 19. 08:02, hétfő | Helyi

Halálos baleset miatt teljes az útzár a 83-ason!

Személygépkocsi és autóbusz ütközött frontálisan Győrszemerénél.