Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. November 27. 19:25, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

A pápai fiatalok a Sümeg együttesét múlták felül.

Perutz FC – Sümeg VSE 2-1 (2-0)
Gsz.: Karácsony, Nagy K. ill. Nimsz


Perutz FC: Varga – Rozman, Ruzsás, Cser, Horváth, Szántó, Nagy K. (Erdősi 93.), Nagy B., Karácsony (Bognár 48.), Gajdosi, Pető.
Sümeg VSE: Kovács - Márkus, Nimsz, Bujtor (Margó 73.), Sabjanics, Reicz (Varga 73.), Rédei, Szakonyi, Görhes A., Ferenczi (Horváth 73.), Görhes T. (Pap 83.)

Nem volt sok helyzet az első félidőben, egészen a 38. percig meddő mezőnyfölényben futballozott a Pápa - írja beszámolójába a Perutz FC Facebook oldala. Gajdosi és Nagy Krisztián állt legközelebb a vezetés megszerzéséhez, ám mindkét alkalommal védett a kapus. Az első játékrész hajrájában viszont két gólt is sikerült szereznie a hazaiaknak, előbb Szántó passzából Karácsony tekert szépen a hosszúba, majd Rozman jól vette észre a hosszún Nagy Krisztiánt, akinek lövésébe a kapus csak beleérni tudott.

2-0-át követően a szünet után sem volt sok lehetőség a vendég kapu előtt, aztán a 79.percben a semmiből Nimsz egy egyéni akcióból kis szerencsével szépített, így az utolsó tíz perc tartogatott némi izgalmat, ám minimális előnyét meg tudta őrizni és három ponttal gazdagodott a Pápa.

Kun-Szabó Attila: Nehezen tudtuk feltörni a szervezetten védekező ellenfelet, teljesen visszaálltak, felépített támadásaik nem is voltak, ívelgettek és a lepattanókból próbáltak gólt szerezni. Ettől függetlenül nem játszottunk jól, a második félidő második fele nem tetszett, sajnos nem tudtam cserélni, a padon is sérült játékos ült, belső változtatásokkal igyekeztem felrázni a csapatot, de ennek is kevés sikere volt.

A Perutz előrehozott tavaszi fordulóval zárja az évet, december 4-én vasárnap 13 órától a Magyarpolány érkezik a Perutz Stadionba.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.