Városlista
2019. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. Március 10. 19:14, vasárnap | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu

Gyenge játék és döntetlen az első hazai találkozón

Gyenge játék és döntetlen az első hazai találkozón

Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is meg kellett elégednie az egy ponttal a Perutz FC-nek, mely tíz emberrel fejezte be a Dunaharaszti elleni mérkőzést.

A III. kerület ellen elveszített két pont után a hazai bemutatkozáson az volt a célja a pápaiaknak, hogy egy magabiztos sikerrel indítsák a tavaszi idényt. Szabó Zsoltra ötödik sárga lapja miatt nem számíthatott Rozmán edző, aki Vallejosnak szavazott bizalmat a kezdőben, ez volt az egyetlen változtatás az elmúlt héthez képest.

Két vendég lövést jegyezhettünk fel az első tíz percben, ám Szigetinek egyik alkalommal sem kellett játékba avatkoznia. A 14. percben egy szép Ivancsics-Vallejos egyérintő után Iványi elé került a labda, aki a lecsorgó labdát a hosszúba emelte, igaz, ehhez némi szerencse is kellett 1-0. A gól után lendületben maradt a Pápa, két komoly Tóth lehetőséget láthattunk, ám Gatyel kapus mindkét próbálkozást bravúrral hárította. A kimaradt helyzetek megbosszulták magukat, a 25. percben ugyanis egy szabadrúgás után 12 méterről Nichenko emelt a kapuba 1-1. Sőt tíz perccel később már a vendégek vezettek, Iványi eladott labdáját megint Nichenko gurította a bal alsóba 1-2. A 44. percben egy szöglet után Böröczky belsőzte kapura a labdát, Gatyel azonban ujjheggyel szögletre tolta a játékszert.

A második játékrész elején folytatódott a vendégek kapusának bravúrsorozata, ezúttal Ivancsics löketét ütötte fölé, mint később kiderült, egészen a 80. percig ez volt a hazaiak egyetlen kaput eltaláló lövése. Tíz perccel a lefújás előtt egyenlített a Perutz, egy jogosan megítélt szabadrúgást Hanzl tekert a kapuba 2-2. A 85. minutumban Ivancsics két perc alatt két sárgát szedett össze, így a Pápa tíz emberrel fejezte be a meccset, az eredmény pedig nem változott.

Perutz FC - Dunaharaszti MTK 2-2 (1-2) Gsz.: Iványi, Hanzl ill. Nichenko 2

Rozmán László: Természetesen nem vagyok elégedett az egy ponttal, idei első hazai bajnokinkon mindenképp nyerni szerettünk volna. Több fordulópontja is volt a meccsnek, sajnos ezekből nem mi jöttünk ki jól, 1-0 után három komoly helyzetünk volt, ha abból legalább egyet értékesítünk, meggyőződésem, hogy nyerünk. A második félidőben azt kaptuk, amire számítottunk, a Dunaharaszti át sem jött a félpályán, csak kontrára játszott és próbált pontrúgásokat kiharcolni.

Perutz stadion, 300 néző, v. Juhász (Rigó, Bőhm).
Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Császár (Bohner 45.), Böröczky - Baldauf (Hanzl 70.), Iványi (Benecz 70.), Szilágyi, Ivancsics - Vallejos, Tóth L., edző: Rozmán László.
Dunaharaszti: Gatyel - Bíró, Rétsági, Honti, Márton - Szalánszki (Vitányi 87.), Gacsal, Farkas, Dallos - Nichenko, Torkos (Mészáros 80.), edző: Króner Péter.
A Perutz FC március 17-én 16 órai kezdéssel az éllovas Ajkához látogat.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 13:53, hétfő | Helyi

Frontális baleset Kemeneshőgyésznél

Frontálisan egymásba rohant két személygépkocsi a Kemeneshőgyész és Kemenesmagasi közötti, 8412-es úton.

2019. Július 22. 09:11, hétfő | Helyi

Elhunyt Nemcsics Antal pápai származású festőművész

Életének 92 évében elhunyt Nemcsics Antal festőművész, akadémikus, a BME Rajzi tanszékének tanára.

2019. Július 22. 08:37, hétfő | Helyi

Felborult egy autó Marcaltőnél

Lesodródott az útról és felborult egy személygépkocsi Marcaltő közelében, a Pápa felé vezető úton.

2019. Július 21. 19:25, vasárnap | Helyi

Kerékpárt lopott, a pápai rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 28 éves helyi férfi ellen.