Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2024. Február 16. 18:25, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Forgatag a belvárosban!

Forgatag a belvárosban!

Kiválóan sikerült a farsang és a Valentin nap jegyében szerveződött rendezvény, amely a belvárosi üzletek összefogásában valósult meg!

Tavaly novemberben kezdett szerveződni a belvárosi üzletek összefogása. Az adventi időszakban minden pénteken hosszabb nyitvatartással várták a vásárlókat, az önkormányzat pedig programokat szervezett ezekre a napokra. A kiváló tapasztalatok után megszületett a döntés, hogy idén minden hónapban szerveznek egy-egy ilyen pénteket. A mai napra össze is állt a program, az üzletek a hosszabb nyitvatartás mellett koncerteket is szerveztek, a vendéglátóhelyek pedig farsangi fánkkal készültek. 16 órától a Turbó Együttes zenélt, 17:30-tól pedig Bene Gabi énekelt, a közönséget is bevonva előadásába. Mindannyian térítésmentesen vállalták a fellépést, csatlakozva az üzletek összefogásához.

- Amikor valami olyasmibe kezd az ember, amit még nem próbált ki, mindig izgalmas, hogy mi sül ki belőle. Hiába tettünk bele sok-sok energiát, nem tudtuk, hogy az emberek eljönnek-e. Nagyon nagy örömmel tapasztaltuk, hogy ennyi embert sikerült megszólítanunk, a legtöbb helyen már este 6-ra elkapkodták a fánkokat, sokan voltak a koncerteken is. Azt gondolom, igazán jól sikerült ez a mai este - mondta el Hetyei Olga üzlettulajdonos hozzátéve, mindenképpen folyatódik az összefogás, a március 22-i program már most majdnem teljesen összeállt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:03, vasárnap | Helyi

Nem számolják újra a szavazatokat a 2. körzetben!

A Választási Bizottság elutasította Kerti Györgyi fellebbezését.

2024. Június 15. 23:07, szombat | Helyi

Pápai Játékfesztivál - Szombat - Képgaléria

Bőséggel kínált programokat a Pápai Játékfesztivál szombaton is!

2024. Június 15. 15:17, szombat | Helyi

Kigyulladt egy autószállító jármű a 83-as főúton

A veszprémi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

2024. Június 14. 23:02, péntek | Helyi

Ilyen volt a Pápai Játékfesztivál első napja!

Megtelt a város mosollyal és jó hangulattal!