Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 16. 18:25, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Forgatag a belvárosban!

Forgatag a belvárosban!

Kiválóan sikerült a farsang és a Valentin nap jegyében szerveződött rendezvény, amely a belvárosi üzletek összefogásában valósult meg!

Tavaly novemberben kezdett szerveződni a belvárosi üzletek összefogása. Az adventi időszakban minden pénteken hosszabb nyitvatartással várták a vásárlókat, az önkormányzat pedig programokat szervezett ezekre a napokra. A kiváló tapasztalatok után megszületett a döntés, hogy idén minden hónapban szerveznek egy-egy ilyen pénteket. A mai napra össze is állt a program, az üzletek a hosszabb nyitvatartás mellett koncerteket is szerveztek, a vendéglátóhelyek pedig farsangi fánkkal készültek. 16 órától a Turbó Együttes zenélt, 17:30-tól pedig Bene Gabi énekelt, a közönséget is bevonva előadásába. Mindannyian térítésmentesen vállalták a fellépést, csatlakozva az üzletek összefogásához.

- Amikor valami olyasmibe kezd az ember, amit még nem próbált ki, mindig izgalmas, hogy mi sül ki belőle. Hiába tettünk bele sok-sok energiát, nem tudtuk, hogy az emberek eljönnek-e. Nagyon nagy örömmel tapasztaltuk, hogy ennyi embert sikerült megszólítanunk, a legtöbb helyen már este 6-ra elkapkodták a fánkokat, sokan voltak a koncerteken is. Azt gondolom, igazán jól sikerült ez a mai este - mondta el Hetyei Olga üzlettulajdonos hozzátéve, mindenképpen folyatódik az összefogás, a március 22-i program már most majdnem teljesen összeállt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.