Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 04. 14:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Fiatal jelöltet indít Pápán a Jobbik

Fiatal jelöltet indít Pápán a Jobbik

Megnevezte pápai országgyűlési képviselőjelöltjét a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Némi meglepetésre, kevésbé ismert politikusát indítja a párt az áprilisi választásokon.

Kepli Lajos, a párt országgyűlési képviselője mutatta be és méltatta a pápai választókerület jobbikos képviselőjelöltjét, a csütörtök délutáni sajtótájékoztatón. - Magam is közreműködtem Töreki Milán kiválasztásában. Dinamikus, tettre kész, elkötelezett pápai fiatalembert ismertem meg személyében, aki már évek óta segíti a mozgalom munkáját. Azt gondolom, hogy minden olyan képességgel rendelkezik, ami alkalmassá teszi őt arra, hogy nemcsak elinduljon a választásokon, de a győzelemre esélyes ellenzéki jelöltként vágjon neki a választási kampánynak - fogalmazott Kepli Lajos hozzátéve, bízik a választókerület megnyerésében. - Milán azért is jó jelölt, mert szemlélteti azt, amit a Jobbik országosan is szeretne megvalósítani, hogy friss, fiatalos lendületet vigyen a megmerevedett állóháborúvá silányult magyar politikába. Normális, demokratikus, fejlődő országot szeretnénk megvalósítani, amely haza tudja csábítani a külföldre vándorolt fiatalokat, illetve itthon tudja tartani őket - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Töreki Milán óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy ott lehet a 106 egyéni képviselőjelölt között, azok között, akik "képesek lesznek arra, hogy leváltsák az álnemzeti, korrupt és az emberek félelmeire építő kormányt". - Vallom azt, hogy a 20. századi politikai maradványoknak egyáltalán nincs helyük a magyar közéletben. Le kell számolni a kádárista szemlélettel, ami a mai politikára jellemző, vagyis hogy a politika egy szűk elit kiváltsága. Mi olyan politikusokat állítunk az ország élére, akik a lakosságért vannak és akik a ciklus végén felelősségre vonhatók - mondta a fiatal képviselőjelölt.

Töreki Milán céljai között megemlítette az egészségügyi ellátás javítását, az utak és járdák mielőbbi fejlesztését, a minőségi munkahelyteremtést és a közlekedési infrastruktúra fejlesztését. Utóbbi körben az autóbusz közlekedés fejlesztését és a Győr-Pápa közötti vasútvonal villamosítását és a menetrend megreformálását említette a képviselőjelölt hozzátéve, a kampány során bővebben is megismerteti majd választási programját.

Kérdésünkre Töreki Milán elmondta, fel kell készülnie arra, hogy a kampány során személyeskedő, lejárató és a karaktergyilkosságra alapozó támadások érhetik. Ugyanakkor szeretne példát mutatni, hogy lehet másként, érvek mentén, konstruktív vitákat folytatva sikeresen szerepelni a választásokon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.