Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 20. 17:44, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Felcsúton játszott döntetlent a Perutz

Felcsúton játszott döntetlent a Perutz

Sok helyzetet alakított ki a Pápa a Puskás Akadémia második csapatának otthonában, ám végül egy ponttal kellett beérnie a Perutz FC-nek.

Puskás Akadémia II. – Perutz FC 1-1 (0-1)
Felcsút, Pancho Aréna. V.: Kubicsek.

Puskás Akadémia II.: Kiss – Kicsun (Janyickij 62.), Krpic, Magasföldi (Alaxai 87.), Szabó V. (Szabó 46.), Nagy Z. (Fodor 75.), Gazdag, Mayer, Vita, Nahirnij, Papp. Edző: Nagy Ádám.
Perutz FC: Dénes – Molnár, Bence, Zsirai, Füredi – Köles, Iványi (Jurik 87.), Szalai (Rátonyi 75.), Szilágyi – Skriba (Mogyorósi 80.), Hanzl. Edző: Weitner Ádám.

Oláh László, Nagy Tamás és Kalász Milán eltiltás miatt nem állhatott a pápai vezetőedző rendelkezésére, Sandal Dominik pedig sérülten ült le a kispadra. A hiányzók ellenére jól játszott a Perutz az első félidőben, sorra dolgozta ki a helyzeteket - a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint. A 10. percben Szilágyi és Skriba játszott össze, utóbbi lövése kevéssel kerülte el a jobb sarkot, majd az első negyed óra végén Szilágyi lekészítését Hanzl lőtte a keresztléc fölé. A 22.percben Kiss vetődve védte Skriba átlövését, majd a 29.percben góllá érett a vendégfölény, Hanzl húsz méterről lőtte ki a bal sarkot. A félidő lezárásaként a pápai csapatkapitány vette észre a kint álló Kiss kapust, félpályás ívelése nem sokkal hullott mellé.

Jót tett a hazaiaknak a szünet, hiszen a második játékrészben egyre többször jutottak el a Perutz kapujáig. A 65. percben Szalait buktatták a tizenhatoson belül, de Kubicsek sípja néma maradt. Három perccel később Molnár talált öt méterről a hálóba, ám les címén a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Tíz perccel a lefújás előtt egyenlített a Puskás, Nahirnij kevergetett a bal oldalon, majd a hosszúra ívelt, ahol Molnár közelről a léc alá bombázott, amivel kialakult az 1-1-es végeredmény.

Nagy Ádám: A játék képe alapján elégedett vagyok az egy ponttal. Az első félidőben borzasztó felfogásban játszottunk, de a második játékrészre sikerült feljavulnunk. Értékes pontnak tartom a mait, hiszen a Perutz egy jó csapat.

Weitner Ádám: Az első félidőben remekül játszottunk, a gól mellett legalább hat helyzetünk volt, lezárhattuk volna a meccset. A második játékrészben átengedtük a területet a Puskásnak, meddő mezőnyfölényük volt, helyzet nélkül. A félidő felénél kijött, hogy vasárnap 25 percet nyolc mezőnyjátékossal játszottunk, elfáradtunk, és a Puskás talált egy gólt. A végén megpróbáltunk mindent, de nem sikerült. Négy meccs óta nem kaptunk ki, de ezután a meccs után is van hiányérzetem.

A Perutz október 24-én 16 órai kezdéssel a ZTE II-t látja vendégül.

Fotó: Perutz FC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.