Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 07. 19:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Felajánlotta lemondását a Perutz vezetőedzője

Felajánlotta lemondását a Perutz vezetőedzője

Két, tavasszal még nyeretlen csapat találkozott a Perutz stadionban és nem a pápai csapat rossz sorozata szakadt meg ma délután.

Perutz FC - THSE-Szabadkikötő 1-2 (1-1) Gsz.: Ivancsics ill. Pokó 2

A pápai együttes kezdő tizenegyében több változtatás is volt az előző mérkőzésekhez képest, Vallejos, Iványi és Baldauf ezúttal csak a padon foglalhattak helyet, Ivancsics, Jurik, Szilágyi és Hanzl erősítette a Perutz középpályáját. Hiába azonban a megváltozott összeállítás, a játék képe nem sokat javult, sőt, a 10. percben a vendégek szerezték meg a vezetést, Pokó révén. A gól egy kicsit felrázta a hazaiakat, a mezőnyfölényt azonban helyzetekre nem sikerült váltani, a 44. percben aztán mégis sikerült kiegyenlíteni, Tóth passzát Ivancsics lőtte a jobb sarokba.

Hiába érkezett lélektani szempontból a legjobbkor a pápai egyenlítés, a szünet után mégis a THSE veszélyeztetett, Sántának többször is védenie kellett. A mérkőzés végül a 81. percben dőlt el, a Szabadkikötő ismét Pokó találatával szerezte meg a vezetést és első tavaszi győzelmét.

Rozmán László: A mai mérkőzésen az akarattal nem volt probléma, viszont közben elfelejtettünk játszani. Sok mindenben gyenge teljesítményt nyújtottunk, egy-két kapuralövéssel nem lehet eredményesen futballozni. Egy nagyon jó hét után voltunk, a vezetőség mindenben a csapat mellé állt, borzasztóan reménykedtem benne, hogy végre elindulunk felfelé, sajnos nem tudtuk átlépni az árnyékunkat. A lefújás után megköszöntem a vezetők eddigi bizalmát, úgy érzem, nincs tovább. Úgy gondolom, ahhoz, hogy ebből a gödörből kimásszon a csapat, új impulzusokra van szüksége, amit csak egy edzőváltás hozhat meg, ezért a távozás mellett döntöttem. (Pápa-ma.hu)

Rozmán László sorsáról hétfőn dönt a vezetőség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.