Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Április 10. 18:40, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Értékes Perutz győzelem Érden!

Értékes Perutz győzelem Érden!

Meglepően simán, 3-0 arányban győzte le a Pápa a Pest megyei együttest.

Érdi VSE – Perutz FC 0-3 (Gsz.: Oláh 2, Gajda-öngól)

Érdi VSE: Kertész - Gajda, Csiszár, Pallagi, Petrezselyem - Kürti (60. Fügedi), Hunya (85. Somogyi), Gera - Szabó, Bartos (60. Révész), Németh (46. Koós). Edző: Limperger Zsolt.
Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Németh B. (72. Iványi), Szalai – Katona (80. Jurik) Bence - Hajnal (72. Márton), Hanzl (80. Kalász), Szilágyi – Oláh (72. Mogyorósi). Megbízott edző: Pánczél Roland.

Hajnal két lövésével a Pápa kezdte jobban a találkozót, majd egy szabadrúgás után Németh próbálkozhatott, ám az érdi kapus a bal alsóba tartó lövést szögletre tolta - írja a Perutz FC Facebook oldala. A hazaiak először a 22.percben veszélyeztettek, de Szabó kísérlete az egyik pápa védőről szögletre pattant. A 39.percben megszerezte a vezetést a Perutz, Szilágyi lapos beadását Oláh vette át, megpattanó lövése Kertészt becsapva került a jobb sarokba 0-1.

Az 58.percben már 0-2 állt az eredményjelzőn, ismét Szilágyi volt az előkészítő, centerezését a középen érkező Oláh a kapuba pörgette 0-2. A folytatásban Szilágyi kétszer is betalálhatott volna, majd Hanzl lapos lövése Kertész lábában akadt el. A 0-3-as végeredmény a 91.percben alakult ki, Mogyorósi beadása Gajdáról pattant a saját kapujába.

Pánczél Roland: Amit gyakoroltunk, azt visszakaptuk a pályán, egyedül a helyzetkihasználás volt az, ami kissé akadozott. Végig a mi akaratunk érvényesült, úgyhogy megérdemelten nyertünk.
Limperger Zsolt: Nem érdemeltünk pontot, sok minden hiányzott a játékunkból. Sok volt a hiányzónk, de nem szeretném erre fogni a vereséget. Egy harcos ellenféllel játszottunk, amelynek három veszélyes támadója volt, akiknek Hanzl Mátéval kiegészülve sok szabad területet hagytunk.

A Perutz április 13-án, szerdán 17 órai kezdéssel a Veszprémet fogadja.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.