Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2019. Augusztus 17. 08:55, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Érdre látogat a Perutz

Érdre látogat a Perutz

A bajnoki cím legfőbb várományosának otthonában lép pályára a pápai csapat, az NB III-as labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában.

Mindkét együttes két győzelmet követően várhatja a találkozót, melynek azonban egyértelmű esélyese a hazai csapat. A Pápa két újonc ellen szerezte meg az eddigi két győzelmét, a Balatonlelle othhonából magabiztosan hozta el mindhárom pontot, míg a Veszprém elleni hazai tálkozó nem a kiváló játékról lesz emlékezetes.

Ami a hazaiakat illeti, az Érd tízzer talált be a két mérkőzés alatt, míg egy gólt sem kapott. A Hévíznek hetet, míg a Sárvárnak hármat lőttek Limperger Zsolt tanítványai, akik a tavalyi bajnokságban a második helyen zártak az Ajka mögött, idén pedig eséllyel pályáznak a bajnoki cím megszerzésére.

A fentiek ismeretében komoly erőpróba lesz a vasárnapi találkozó Lengyel Ferenc együttesének. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik az érdi sporttelepen.

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 27. 08:31, kedd | Helyi

Halálos motorbaleset történt Celldömölkön

A 8432-es utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a rendőrök a forgalmat Celldömölk belterületén elterelik.

2021. Július 26. 09:17, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, majd az őt igazoltató rendőrt szidalmazta

A Pápai Járási Ügyészség ittas vezetés és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves férfival szemben, aki miután gépkocsiját ittasan vezette, még szidalmazta is a vele szemben intézkedő rendőröket.

2021. Július 26. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.