Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2019. Augusztus 17. 08:55, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Érdre látogat a Perutz

Érdre látogat a Perutz

A bajnoki cím legfőbb várományosának otthonában lép pályára a pápai csapat, az NB III-as labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában.

Mindkét együttes két győzelmet követően várhatja a találkozót, melynek azonban egyértelmű esélyese a hazai csapat. A Pápa két újonc ellen szerezte meg az eddigi két győzelmét, a Balatonlelle othhonából magabiztosan hozta el mindhárom pontot, míg a Veszprém elleni hazai tálkozó nem a kiváló játékról lesz emlékezetes.

Ami a hazaiakat illeti, az Érd tízzer talált be a két mérkőzés alatt, míg egy gólt sem kapott. A Hévíznek hetet, míg a Sárvárnak hármat lőttek Limperger Zsolt tanítványai, akik a tavalyi bajnokságban a második helyen zártak az Ajka mögött, idén pedig eséllyel pályáznak a bajnoki cím megszerzésére.

A fentiek ismeretében komoly erőpróba lesz a vasárnapi találkozó Lengyel Ferenc együttesének. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik az érdi sporttelepen.

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 20:36, csütörtök | Helyi

260 pápai van karanténban

79-cel nőtt az elrendelt karanténok száma tegnaphoz képest. Egy új fertőzöttet regisztráltak, ám az aktív koronavírusosok száma nem nőtt, mivel egy személyt gyógyultnak nyilvánítottak.

2020. Augusztus 13. 14:13, csütörtök | Helyi

A mezőlaki Adient két dolgozójának mintája lett pozitív

Egyikük sem a gyárban, hanem külső helyszínen kapta el a vírust. Jelenleg is tart az üzem két hetes nyári tervezett leállása, hétfőn indul újra a termelés.

2020. Augusztus 13. 12:34, csütörtök | Helyi

Körözték a pápai férfit

A járőrök Pápán, a Széchenyi úton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost 2020. augusztus 12-én 21 óra 23 perckor.

2020. Augusztus 13. 12:28, csütörtök | Helyi

Idegenben győzött a Perutz!

3:1 arányban múlta felül a pápai csapat a Tatabánya együttesét.