Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. Augusztus 17. 08:55, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Érdre látogat a Perutz

Érdre látogat a Perutz

A bajnoki cím legfőbb várományosának otthonában lép pályára a pápai csapat, az NB III-as labdarúgó bajnokság harmadik fordulójában.

Mindkét együttes két győzelmet követően várhatja a találkozót, melynek azonban egyértelmű esélyese a hazai csapat. A Pápa két újonc ellen szerezte meg az eddigi két győzelmét, a Balatonlelle othhonából magabiztosan hozta el mindhárom pontot, míg a Veszprém elleni hazai tálkozó nem a kiváló játékról lesz emlékezetes.

Ami a hazaiakat illeti, az Érd tízzer talált be a két mérkőzés alatt, míg egy gólt sem kapott. A Hévíznek hetet, míg a Sárvárnak hármat lőttek Limperger Zsolt tanítványai, akik a tavalyi bajnokságban a második helyen zártak az Ajka mögött, idén pedig eséllyel pályáznak a bajnoki cím megszerzésére.

A fentiek ismeretében komoly erőpróba lesz a vasárnapi találkozó Lengyel Ferenc együttesének. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik az érdi sporttelepen.

Fotó: Pápa-ma.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 17:40, szerda | Helyi

Elütöttek egy gyalogost a Gróf út és a Szabadság út kereszteződésénél

A baleset a körforgalomnál lévő gyalogátkelőhelyen történt.

2019. November 20. 13:28, szerda | Helyi

Velünk éltek, legendák lettek - Portrévázlatok pápaiakról

Molnár Lajos könyvében 33 olyan pápai személyiség jelenik meg, akik az utóbbi bő fél évszázad meghatározó alkotói voltak a városnak.

2019. November 18. 20:38, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, elfogták

A rendőrök egy 21 éves nyárádi sofőrt állítottak elő.

2019. November 18. 18:49, hétfő | Helyi

EMMI: Nincs terítéken kórházak bezárása és intézmények összevonása

A Népszava írt többek között arról, hogy az egészségügyi ellátórendszer átalakításának részeként a pápai kórházban csupán a szakrendelések és az egynapos sebészeti ellátás maradna.