Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Május 12. 21:11, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Egyre nehezebb helyzetben a Perutz, az utolsó előttitől is kikapott a csapat

Egyre nehezebb helyzetben a Perutz, az utolsó előttitől is kikapott a csapat

Pedig a Ménfőcsanak otthonában nagyon fontos lett volna megszerezni a győzelmet a bennmaradáshoz. A közvetlen riválisok pontot szereztek, ezért kieső helyre csúszott vissza a pápai együttes.

Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak – Perutz FC 2-0 (1-0) Gsz.: Vayer, Gelencsér

Szigeti Ákos hátfájdalmai miatt Schüld Máté élete első NB III-as mérkőzésén debütált Ménfőcsanakon, ahol egy kifejezetten rossz minőségű pályán már a hetedik percben megszerezték a vezetést a vendéglátók: egy jobb oldalon vezetett támadás után Gelencsér lövését Schüld bravúrral a felső lécre tolta, ahonnan a hosszú kapufánál álló Vayer elé pattant a labda, akinek egy méterről nem volt nehéz dolga. Fél óra elteltével Skriba játszotta tisztára magát, lövését Ficsór lábbal védte, majd Nagy lövésébe blokkoltak bele. Még ebben a percben veszélyt alakult ki a mi kapunk előtt is, Füleki kapáslövése centikkel ment el a jobb kapufa mellett.

A második játékrész első percében egyenlíthetett volna a Pápa, Molnár kapott remek kiugratást Skribától, ám Ficsór bravúrral védte a lövést. Az 56. percben kettőre nőtt a különbség, Gelencsér szabadrúgásból nagy erővel lőtt a kapu jobb oldalába 2-0. A 76. percben Szalai centerezése után Mogyorósi kecsegtető helyzetből próbálkozhatott, ám a hazai kapus újabb bravúrt mutatott be.

Takács Gábor: Az ellenfél két szerencsés találattal megnyerte a mérkőzést, mi pedig a jobbnál-jobb helyzetekből sem tudtunk betalálni. A második félidő első perce fordulópont lehetett volna…- idézi a trénert a Perutz FC Facebook oldala.

A Perutz a következő fordulóban hazai pályán fogadja a szintén 41 ponttal álló Gárdony csapatát, ezt követően a már kiesett Szabadkikötő látogat a Perutz stadionba, az utolsó fordulóban pedig az ötödik helyen álló Lipóttal találkozik a Pápa.

Fotó: Perutz FC, MLSZ

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.