Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Május 12. 21:11, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Egyre nehezebb helyzetben a Perutz, az utolsó előttitől is kikapott a csapat

Egyre nehezebb helyzetben a Perutz, az utolsó előttitől is kikapott a csapat

Pedig a Ménfőcsanak otthonában nagyon fontos lett volna megszerezni a győzelmet a bennmaradáshoz. A közvetlen riválisok pontot szereztek, ezért kieső helyre csúszott vissza a pápai együttes.

Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak – Perutz FC 2-0 (1-0) Gsz.: Vayer, Gelencsér

Szigeti Ákos hátfájdalmai miatt Schüld Máté élete első NB III-as mérkőzésén debütált Ménfőcsanakon, ahol egy kifejezetten rossz minőségű pályán már a hetedik percben megszerezték a vezetést a vendéglátók: egy jobb oldalon vezetett támadás után Gelencsér lövését Schüld bravúrral a felső lécre tolta, ahonnan a hosszú kapufánál álló Vayer elé pattant a labda, akinek egy méterről nem volt nehéz dolga. Fél óra elteltével Skriba játszotta tisztára magát, lövését Ficsór lábbal védte, majd Nagy lövésébe blokkoltak bele. Még ebben a percben veszélyt alakult ki a mi kapunk előtt is, Füleki kapáslövése centikkel ment el a jobb kapufa mellett.

A második játékrész első percében egyenlíthetett volna a Pápa, Molnár kapott remek kiugratást Skribától, ám Ficsór bravúrral védte a lövést. Az 56. percben kettőre nőtt a különbség, Gelencsér szabadrúgásból nagy erővel lőtt a kapu jobb oldalába 2-0. A 76. percben Szalai centerezése után Mogyorósi kecsegtető helyzetből próbálkozhatott, ám a hazai kapus újabb bravúrt mutatott be.

Takács Gábor: Az ellenfél két szerencsés találattal megnyerte a mérkőzést, mi pedig a jobbnál-jobb helyzetekből sem tudtunk betalálni. A második félidő első perce fordulópont lehetett volna…- idézi a trénert a Perutz FC Facebook oldala.

A Perutz a következő fordulóban hazai pályán fogadja a szintén 41 ponttal álló Gárdony csapatát, ezt követően a már kiesett Szabadkikötő látogat a Perutz stadionba, az utolsó fordulóban pedig az ötödik helyen álló Lipóttal találkozik a Pápa.

Fotó: Perutz FC, MLSZ

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 14. 17:10, hétfő | Helyi

Kinevezték a Perutz új vezetőedzőjét

Fiatal, ambiciózus szakember érkezik a kispadra.

2021. Június 14. 15:45, hétfő | Helyi

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

A Pápai Rendőrkapitányság a sofőr ellen ittas és engedély nélküli vezetés, míg az autó tulajdonosa ellen a vezetés tiltott átengedése miatt indított eljárást.

2021. Június 14. 11:50, hétfő | Helyi

Kozma Sándor emléke előtt tisztelegtek az ügyészek Pápán

Az idén 150 éves ügyészi szervezet ünnepén koszorúzással emlékezett a Veszprém Megyei Főügyészség Kozma Sándorra, a magyar királyi államügyészség létrehozójára, az ország első királyi főügyészére Pápán.

2021. Június 11. 18:19, péntek | Helyi

Megújul a somlói vár

Jövő tavaszra megújul a somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében, az erőd növekvő turisztikai vonzereje révén hozzájárul a térség gazdaságának élénkítéséhez is.