Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. November 20. 06:40, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Döntetlennel folytatta a Perutz

Döntetlennel folytatta a Perutz

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában 2-2-es döntetlent játszott Szentantalfán.

Szentantalfa NVSE - Perutz FC 2-2 (2-1)
Gsz.: Szigeti, Nagy Zs. ill. Nagy D., Nagy K.

Szentantalfa: Szombathelyi – Dombi, Bertalan, Nagy Zs., Molnár K., Szigeti, Németh (Molnár B. 84.), Csillag, Stadler (Cseh 61.), Slemmer, Vári.

Perutz FC: Présing – Nagy B., Császár (Gajdosi 61.), Nagy K., Szalai, Rozman, Nagy D., Cser, Erdősi, Horváth T., Hauser B.

Hamar, már a harmadik percben hátrányba került a Pápa, Szigeti mattolta Présing kapust, negyed órával később azonban Nagy Dávid révén sikerült egyenlíteni. Újabb tizenöt perccel később Nagy Krisztián találatával már a vendégek vezettek. A folytatás is jól alakult, hiszen a 40. percben tíz emberre fogyatkoztak a hazaiak, Slemmert állították ki.

Ennek ellenére a második félidő elején újra a hazaiak találtak be, a 48.percben Nagy egyenlített. A hátralévő időben az emberelőnyt nem sikerült kihasználni, az eredmény nem változott, sőt a 87. percben Nagy Bálintot is kiállította a játékvezető, így mindkét csapat tíz emberrel fejezte be az összecsapást - derül ki a Perutz FC közösségi oldalának beszámolójából.

Kun-Szabó Attila:Azt kaptuk az ellenféltől, amire számítottunk, minden labdát bedobtak vagy berúgtak a kapunk elé, ezekből kettőt nem tudtunk levédekezni. Úgy érzem, közelebb álltunk a győzelemhez, több lehetőségünk volt, jövő héten kijavítjuk a mostani botlást.

A Perutz a 2023-as esztendő utolsó mérkőzésén a Zirc vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.