Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 28. 21:02, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Döntetlennel folytatta a Perutz

Döntetlennel folytatta a Perutz

A Sárvár idegenbeli legyőzését követően a Komáromi VSE érkezett a Perutz Stadionba.

Perutz FC: Sánta (Szigeti 59.) - Nagy T., Császár (Tiba 76.), Dóczi, Bohner - Baldauf, Jurik (Szilágyi 46.), Hanzl, Tóth, Vallejos - Ivancsics, edző: Lengyel Ferenc.

Komárom: Szabó M. - Schiller, Katona, Koronczai, Tóth I., Módi (Hajba 78.) - Végh B., Tóth A. (Vincze 51.), Végh T., Bán - Kenesei, edző: Bozsik Péter

Láthatóan önbizalmat adott a pápai csapatnak az, hogy a legutóbbi fordulóban megszerezte első idei győzelmét, hiszen az első perctől kezdődően nyomás alá helyezte a vendégeket. A mezőnyfölény ugyanakkor helyzetekben kevésbé mutatkozott meg, inkább a vendégek veszélyeztettek. Három kontratámadásból is helyzet alakult ki, előbb Végh, majd Kenesei lövését kellett védenie Sántának, majd pedig Tóth találta el a kapufát.

A második játékrész nehezen indulhatott volna rosszabbul a Perutz számára, ugyanis már az első percben tizenegyeshez jutottak a vendégek. A büntetőt Kenesei Krisztián értékesítette.

A gól után a pápaiak magasabb fokozatra kapcsoltak, többször is veszélyeztettek, a szurkolók két tizenegyest is számonkértek a játékvezetőn. Aztán a 71. percben gólt kiálthattak, ki más, mint Ivancsics talált a vendégek kapujába egy beívelést követően. A mérkőzés utolsó említésre érdemes jelenete a 76. percben játszódott le, ekkor Kenesei szabadrúgását a csereként beálló Szigeti tornászta ki. Az eredmény a hátralévő negyed órában nem változott, igazságos döntetlen született.

Lengyel Ferenc: A legutóbbi három mérkőzésünkből a mai volt a legnehezebb ellenfél. Jól kezdtünk, 15-20 percig az történt, amit mi szerettünk volna, utána kissé szétestünk, szerkezetet is kellett váltanunk. A második félidő elején tapasztalt rövidzárlat után azt játszottuk, amit a szünetben megbeszéltünk, egygólos hátrányból borzasztó nehéz volt visszajönni, de ilyen a futball. Az utolsó tíz percben úgy láttam, mindkét csapat megelégedett a döntetlennel, emiatt a hajrá nem volt épp színvonalas, de pozitívum, hogy az edzőváltás óta nem kaptunk ki (Pápa-ma.hu).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.