Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2011. Október 01. 21:51, szombat | Helyi sport
Forrás: nb1.hu

Csalódást keltő döntetlen a sereghajtóval szemben

Csalódást keltő döntetlen a sereghajtóval szemben

Hiába a vezetés és az emberelőny, végül a gólokban és a játékosok számában is egyenlő lett a végeredmény.

A Lombard Pápa csapata az Nb1 11. fordulójában a nehéz helyzetben lévő, sereghajtó Zalaegerszeghez látogatott. Joggal reménykedhettünk a győzelemben az idei szezonban még nyeretlen hazaiakkal szemben, ám ezúttal nem sikerült megszerezni a három pontot. Természetesen azért nem szabad elfelejteni, hogy sokak szerint a ZTE idei eredményeinél sokkal jobb játékerőt képvisel.

A mintegy 2000 néző elég unalmas első félórát láthatott, melynek végén egy szögletből Dlusztus révén a pápaiak szerezték meg a vezetés. Nem telt bele pár perc, amikor Turkovs lábbal egalizált, így egyik csapat sem mehetett előnnyel a szünetre, pontosabban létszámban egyel jobban álltak a mieink, mivel az első félidő utolsó momentumakénta játékvezető kiállította a szabálytalankodó Bogunovicot.

Ennek sem örülhettünk sokáig, ugyanis Puri műesés miatt szintén pirosat kapott.A hátralevő időszakban a ZTE vezetett lendületesebb támadásokat, de több gól már nem esett, így 1-1-el ért véget a mérkőzés.

Prukner László (ZTE): - A mi helyzetünkben az egy pont nem sokat ér. Az első félidőben nagy küzdelem alakult ki a pályán, kevésbé jó játékkal, és mi hoztuk a szokásos, indokolatlan kapott gólt. Az a pozitívum, hogy nem rogytunk meg és a második félidőben már azt az agresszív letámadást láttam a csapatomtól, amit elvárok. Azonban még mindig nem tettünk annyit, hogy végre a szerencse is mellénk álljon.
Véber György (Lombard): - Tudtuk, hogy úgy kell készülnünk: nem egy kétpontos csapat otthonába készülünk, hanem a ZTE stadionjába, amely ennél jóval nagyobb játékerőt képvisel. Az első félidőben távoli lövéseink voltak. Megszereztük a vezetést, ráadásul emberelőnybe kerültünk, így akár győzelemre is vihettük volna a találkozót. Túl gyorsan kiegyenlítődött a létszám, de innentől egy lüktető mérkőzés alakult ki, véleményem szerint igazságos eredménnyel.

Fotó: Nb1.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 18:05, szombat | Külföld

Fényjátékokat, alkalmi érmét tervez a brit kormány a kilépés napján

Fényjátékokkal, London belvárosának fellobogózásával és külön erre az alkalomra tervezett pénzérme kibocsátásával készül a brit kormány az Egyesült Királyság EU-tagságának két hét múlva esedékes megszűnésére.

2020. Január 18. 17:03, szombat | Bulvár

Hőszabályozó, szennyező anyagokat felfaló falfestéket alkottak kutatók

Hőszabályozó, energiát megtakarító, a szennyező anyagokat felfaló és a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését segítő falfestéket fejlesztettek a Liverpooli Egyetem kutatói.

2020. Január 18. 16:02, szombat | Belföld

Új lendületet vehet a generációváltás az agráriumban

Nagyobb szerepvállalásra ösztönözné a fiatal gazdákat az Agrárminisztérium (AM), részben a tárca szakiskolai hálózatán keresztül, illetve a Vidékfejlesztési Programból igényelhető támogatások segítségével

2020. Január 18. 15:01, szombat | Külföld

Sztárjogászok kaptak helyet Donald Trump szenátusi perében a védők csapatában

Alan Dershowitz és Kenneth Starr személyében új jogászokkal bővült azoknak a védőknek a csapata, akik a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárásán (impeachment) a védelmét ellátják