Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Október 01. 21:51, szombat | Helyi sport
Forrás: nb1.hu

Csalódást keltő döntetlen a sereghajtóval szemben

Csalódást keltő döntetlen a sereghajtóval szemben

Hiába a vezetés és az emberelőny, végül a gólokban és a játékosok számában is egyenlő lett a végeredmény.

A Lombard Pápa csapata az Nb1 11. fordulójában a nehéz helyzetben lévő, sereghajtó Zalaegerszeghez látogatott. Joggal reménykedhettünk a győzelemben az idei szezonban még nyeretlen hazaiakkal szemben, ám ezúttal nem sikerült megszerezni a három pontot. Természetesen azért nem szabad elfelejteni, hogy sokak szerint a ZTE idei eredményeinél sokkal jobb játékerőt képvisel.

A mintegy 2000 néző elég unalmas első félórát láthatott, melynek végén egy szögletből Dlusztus révén a pápaiak szerezték meg a vezetés. Nem telt bele pár perc, amikor Turkovs lábbal egalizált, így egyik csapat sem mehetett előnnyel a szünetre, pontosabban létszámban egyel jobban álltak a mieink, mivel az első félidő utolsó momentumakénta játékvezető kiállította a szabálytalankodó Bogunovicot.

Ennek sem örülhettünk sokáig, ugyanis Puri műesés miatt szintén pirosat kapott.A hátralevő időszakban a ZTE vezetett lendületesebb támadásokat, de több gól már nem esett, így 1-1-el ért véget a mérkőzés.

Prukner László (ZTE): - A mi helyzetünkben az egy pont nem sokat ér. Az első félidőben nagy küzdelem alakult ki a pályán, kevésbé jó játékkal, és mi hoztuk a szokásos, indokolatlan kapott gólt. Az a pozitívum, hogy nem rogytunk meg és a második félidőben már azt az agresszív letámadást láttam a csapatomtól, amit elvárok. Azonban még mindig nem tettünk annyit, hogy végre a szerencse is mellénk álljon.
Véber György (Lombard): - Tudtuk, hogy úgy kell készülnünk: nem egy kétpontos csapat otthonába készülünk, hanem a ZTE stadionjába, amely ennél jóval nagyobb játékerőt képvisel. Az első félidőben távoli lövéseink voltak. Megszereztük a vezetést, ráadásul emberelőnybe kerültünk, így akár győzelemre is vihettük volna a találkozót. Túl gyorsan kiegyenlítődött a létszám, de innentől egy lüktető mérkőzés alakult ki, véleményem szerint igazságos eredménnyel.

Fotó: Nb1.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.