Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2011. Szeptember 05. 08:08, hétfő | Helyi sport
Forrás: enfocim3.gportal.hu

Bravúrgyőzelem Csornán

Bravúrgyőzelem Csornán

Az eddigi 100%-os Csorna otthonából hozták el a pontokat fiataljaink.

Megállítottuk a Csorna szárnyalását! A labdarúgó NB III Bakony csoportjának 3. fordulójában a Lombard II lépetett pályára a listavezető otthonában. A pápai fiatalok egy gólos hátrányból nagyszerű játékkal fordítottak és megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Tompán és sok hibával kezdte a mérkőzést a vendégcsapat, aminek az lett az eredménye, hogy a hazaiak egy jól eltalált lövéssel megszereztée a vezetést.

Még közvetlenül az első félidő lefújása sikerült az egyenlítés, Domján fejelt szöglet után a kapuba.

A második félidőben a nagy melegben egyre nagyobb fölénybe került a Lombard II. Az 52. percben Szabó Zoltán remek labdával ugratta ki Megyesi Patrikot, aki két védővel a nyakán, estében lőtt kapura és a labda az egyik hazai védőn irányt változtatva gurult a kapuba.

A 61. percben szöglet után Horváth Tamás lőtte vissza labdát a kapu elé és Csepregi közelről fejelt gólt.

Néhány perccel később Szabó Zoltán indult meg, sorra cselezte ki a védőket, majd a kapust is és egy lépésről a kapuba gurított. Kiütötte a hazaiakat a Lombard II, de a hajrában kissé könnyelműek voltak a vendégek, aminek egy 11-es és néhány izgalmasabb perc lett a következménye.

Nagy Mihály: - Kifejezetten gyengén kezdtünk, 15’ alatt kétszer kellett átszervezni a csapatot. A második félidőben nagyon jó játékot nyújtottunk és megérdemelten nyertünk.

A mieink jövő vasárnap 15:30-tól Mór együttesét látják vendégül. 

Fotó: enfocim3.gportal.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 12. 18:13, vasárnap | Belföld

Tömegbaleset történt egy kerékpárversenyen megyénkben

A balesethez kilenc földi egységet és két mentőhelikoptert is riasztottak. A mentők összesen 19 sérültet láttak el könnyebb és súlyosabb sérülésekkel, utána kórházba szállították őket.

2020. Július 12. 17:56, vasárnap | Kék hírek

Többször megütötte és kirabolta idős áldozatát a villamoson

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt; a feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.

2020. Július 12. 15:53, vasárnap | Belföld

Még hat napig nyújthatók be a koronavírus miatti speciális méltányossági kérelmek az adóhivatalhoz

A koronavírus-járvány miatt akár ötmillió forinttal is csökkenhet a fizetendő adó, ám ezt legkésőbb július 17-én lehet kérni az adóhivataltól

2020. Július 12. 13:51, vasárnap | Belföld

Rendkívüli ülésen döntenek a járvány miatti uniós hitelfelvételről

Az Országgyűlés kétnapos rendkívüli ülést tart a jövő héten. A képviselők feltételeket szabva járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az Európai Unió hitelt vegyen fel a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére.