Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Március 20. 19:43, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Beleszaladt a késbe a Perutz

Beleszaladt a késbe a Perutz

Nagy arányú vereségbe szaladt bele a pápai Perutz FC hazai pályán.

Perutz FC – BVSC-Zugló 0-6 (0-4)
Gsz.: Szilágyi, Frőhlich, Batizi-Pócsi, Kokenszky, Nagy T. (öngól), Oláh (öngól)

Perutz FC: Dénes – Molnár, Németh B. (Hajnal 46.), Zsirai, Nagy T. – Bence (Márton 46.) – Iványi (Szilágyi 74.), Nagy Z., Kalász, Katona – Oláh. Edző: Weitner Ádám.

BVSC-Zugló: Kovács – Májer (Komódi 76.), Frőhlich (Erdélyi 65.), Nagy, Kokenszky, Szilágyi (Osztovits 76.), Kelemen (Nádor 65.), Batizi-Pócsi, Tamási (Géringer 67.), Ladányi, Tóth. Edző: Buzsáky Ákos.

Pedig jól kezdte a mérkőzést a Pápa, a harmadik percben Katona léc alá tartó bombáját tolta ki bravúrral Kovács, majd Oláh lépett ki a védők között, ám mellé emelt. A folytatásban azonban négy perc alatt három gólt lőtt a BVSC, a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint előbb Szilágyi tekert a bal alsóba, majd még abban a percben Frőhlich fejjel duplázta meg a vendég előnyt, három perccel később pedig Májer előkészítését Batizi-Pócsi belsőzte a kapuba 0-3.

Az első negyedóra végén próbált szépíteni a Pápa, Nagy szabadrúgása került át a hosszúra, ahol Oláh közelről nem tudott a hálóba továbbítani. A 41.percben azonban négyre nőtt a különbség, Kokenszkytől indult a zuglóiak támadása, jobbra kitett labdájára a góllövőlista vezetője érkezett középen és a beadást az ötös sarkáról higgadtan a kapuba emelte 0-4.

Az 50. percben ismét közel állt a Pápa a szépítéshez, Nagy Zalán lövésére azonban leért Kovács. Még ebben a percben büntetőhöz jutott a Perutz, Oláht rúgták fel a tizenhatoson belül, a jogos tizenegyest maga a sértett végezte el, ám Kovács védeni tudott, sőt a kipattanót is hatástalanította. Az 58.percben Frőhlich bal alsóba tartó tekerését szedte ki bravúrral Dénes, hat perccel később jött az ötödik gól, egy bal oldali beadás Nagy Tamáson megpattanva hullott a gólvonal mögé. A 0-6-os végeredmény a 74.percben alakult ki, egy fővárosi szabadrúgás a menteni igyekvő Oláh-n változtatott irányt és a rövidbe pattant 0-6.

Buzsáky Ákos: Ilyen nagy különbségű győzelemre nem számítottam. Ez egy olyan mérkőzés volt, amikor minden sikerült és az első perctől az utolsóig dominálni tudtunk. Örülök, hogy sorozatban ötödik meccsünkön nem kaptunk gólt, ezt nagy fegyverténynek tartom. Üde színfoltja volt a bajnokságnak a meccs, de ez csak egy volt a többi közül, megyünk tovább, a sorsunk a folytatásban a mi kezünkben van.

Weitner Ádám: Ami lehetősége volt az ellenfelünknek, azt könyörtelenül kihasználták és legyilkoltak minket. Voltak ugyan nekünk is helyzeteink, de ha holnapig játszunk, akkor sem lövünk gólt. Egész héten kemény és agresszív játékot kértünk, ez ma nem valósult meg.

A Perutz a következő fordulóban a Nagykanizsa vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.