Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Január 17. 15:29, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Baloldali összefogás Pápán - Kerecsényi Zoltán visszalép

Baloldali összefogás Pápán - Kerecsényi Zoltán visszalép

Választókerületünkben egyetlen baloldali jelölt indul a fideszes Kovács Zoltánnal és a jobbikos Ferenczi Gáborral szemben. A baloldal győzelemre készül és mindent vissza akar állítani.

Kerecsényi Zoltán, a Demokratikus Koalíció helyi elnöke ma délután tartott közös sajtótájékoztatót Baracskai József országgyűlési képviselővel. Kerecsényi Zoltán örömét fejezte ki, hogy megszületett az országos baloldali ellenzéki megállapodás. - A együttműködés érdekében személyes politikai lépéseket is kellett tenni. Nekem is. Ezért visszaléptem az országgyűlési képviselőjelöltségtől. A DK Veszprém megye 4. számú választókerületi szervezete és a magam nevében is szeretnék gratulálni Gőgös Zoltán jelöltségéhez - fogalmazott a helyi politikus. Kerecsényi Zoltán kiemelte, semmilyen politikai hátralépés nem túl nagy ár a jelenlegi hatalom leváltása érdekében. Hangsúlyozta, az összefogásban pártja nem fogja feladni önálló identitását, de a kampányban részt kívánnak venni. - Ha Gőgös Zoltán igényli, akkor el szeretném kísérni valamennyi kampányprogramjára, hogy a DK részéről jómagam személyesen korteskedhessem mindenhol, ahol ő megjelenik.

Baracskai József kiemelte Kerecsényi Zoltán személyes áldozatvállalását. Mint mondta, erre a Fidesz által megalkotott választási rendszer miatt van szükség. - A demokratikus ellenzék összefogásával eséllyel indulunk a 2014-es választásokon. A Fidesz elherdálta a magánnyugdíjpénztári vagyont, most pedig eladósítja az országot az orosz barátaiknak. Ezzel szemben a Gyurcsány-Bajnai kormány milliárdokat adott, akár Pápára is. Körül lehet nézni, hogy az előző ciklusban mi minden épült, vagy milyen döntések születtek. 2014-ben le kell váltani az Orbán-kormányt, és a választások után mindent, amit Orbánék kétharmados törvénnyel megalkotott, vissza fogunk állítani - zárta gondolatait a párt elnökségi tagja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.