Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Február 16. 18:55, szerda | PR
Forrás: (x)

Atlantic fűtőpanelek, villanybojlerek és hőszivattyúk otthona komfortjáért

Atlantic fűtőpanelek, villanybojlerek és hőszivattyúk otthona komfortjáért

Az Atlantic egy jól ismert és neves francia márka, amely világszerte jelen van a piacon.

Modern és megbízható berendezések teljes skáláját fejlesztették ki, legyen szó villanybojlerről, elektromos konvektorról, vagy levegő-víz hőszivattyúról.Az Atlantic termékek a prémium tervezést, az innovációt és a csúcstechnológiát ötvözve állnak az Ön rendelkezésére. Tökéletes kényelmet biztosítanak, optimalizálva otthona költségmegtakarítását.

Atlantic fűtőpanelek a Gépész kínálatában

Jóllehet az Atlantic elektromos konvektorok (fűtőpanelek) akár teljes mértékben is képesek kiváltani a kisebb helyiségek fűtését, használatuk elsősorban kiegészítő jelleggel ajánlott. Webáruházunkban a manuálisan állítható alap kiviteltől, a jelenlétérzékelővel ellátott okos modellig mindenféle típust megtalál. Hatékony és egyenletes hőeloszlás a készülék felületén - a gyorsabb melegítés érdekében, automatikus túlmelegedés védelem és borulás érzékelő - a biztonságos üzemeltetéshez.

Érvek az Atlantic elektromos fűtőpanelek mellett:

- Telepítésük gyors és egyszerű (nem igényelnek gáztervet, kémény csatlakozást)
- Jól szigetelt (kis hőigényű) otthonok, vagy nyaralók/hobbi házak átmeneti fűtésére egyaránt alkalmasak
- Egyenletes hőleadással bírnak, működésüket pontos, precíz szabályozhatóság jellemzi
- Megújuló energiaforrást hasznosító rendszerrel társítva üzemeltetésük akár költségmentes is lehet
- Karbantartási igényük minimális, nem igényelnek évenkénti vizsgálatot és ellenőrzést

Atlantic villanybojlerek

Kevesen tudják, de egy háztartásban a fűtési energiaköltség után a második legmagasabb kiadás a bojlerekhez köthető, így korántsem mindegy, hogy milyen típust választunk. Az Atlantic villanybojlerek számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek:

- Könnyen elhelyezhetők: álló, fekvő, falra szerelhető, kerek hengeres, lapos szögletes kialakítású kiviteleik közül könnyedén kiválaszthatjuk a kívánt helyre leginkább illő berendezést.
- Gazdaságosak: léteznek már olyan típusok is, melyek a fogyasztói szokásokhoz szokásainkhoz igazodva csak akkorra fűtik fel a vizet amikor arra valóban szükségünk lesz.
- Minimális hőveszteséggel bírnak: mivel a fogyasztási hely (azaz a csapok) közelében szinte bárhová telepíthetők minimalizálható a csőrendszerben keletkező hőveszteség, így a villanybojler élettartama is meghosszabbodik.
- Kitűnően kombinálhatók: egyes elektromos bojler hozzákapcsolható pl. szolár rendszerhez (beépített acél csőkígyó van a bojlerben), vagy más megújuló energiát hasznosító készülékhez (például napelemes/hőszivattyús rendszerhez). Ezzel pedig jobban kímélik a környezetet, nem beszélve a megoldás anyagi előnyeiről.

Amennyien egyszerű- és gyors megoldást a melegvíz-előállításra, és nem szeretne bajlódni az engedélyeztetéssel, akkor egy megbízható villanybojler az Ön számára legkedvezőbb választás. Kompakt méretek, elegáns vonalak a modern fürdőszoba.



Atlantic levegő-víz hőszivattyúk

Az Atlantic levegő-víz hőszivattyúk egyszerűen csatlakoztathatók a meglévő fűtési rendszerekhez. Elektromos árammal működnek, így telepítésükhöz nincs szükség gáztervre/kéményre. Működésükhöz mindössze egy kompakt kültéri- és egy beltéri egységre van szükség. Egészen alacsony hőmérsékleten is tudnak üzemelni. Így akár -20°C-os levegő felvételével is képesek +58°C-os fűtővíz előállítására. Fan-coil-al, vagy pl. mennyezethűtési rendszerrel társítva az Atlantic hőszivattyúk képesek a helyiség klimatizálására is. Karbantartási igényük minimális, így a rájuk fordított beruházási költségek kimondottan gyorsan térülnek meg. Egy megfelelően méretezett HMV tároló beépítésével az Atlantic hőszivattyús rendszerek melegvíz-előállításra is alkalmasak.

Amennyiben hőszivattyús rendszerrel kombinálva üzemeltetjük a korábban már említett fűtőpaneleinket, vagy villanybojlerünket, úgy tökéletesen kiváltható azok villamos energiaigénye. Ugyan kezdetben a beruházási költségek magasabbak, megtérülésük viszont szerencsére az állami támogatásoknak köszönhetően igen gyors. Jelenleg ilyen megoldás az Otthonfelújítási Támogatás által kínált lehetőség, melyről bővebben weboldalunkon informálódhat.

A Gépész Webáruház felületén az Atlantic márka valamennyi képviselőjét megvásárolhatja: villanybojlerek, hőszivattyúk, elektromos konvektorok széles kínálatával várjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | PR

Hogyan ismerhetők fel a száraz szem tünetei, hogy idejében kezeltethesd a problémát?

Bizonyos helyzetekben, például biciklizés vagy futás során, repülőn ülve, egy fűtött vagy légkondicionált szobában könnyen megtapasztalhatod a szemszárazságot.

2024. Április 30. 10:13, kedd | PR

7 dolog, amit jó, ha minden háztulajdonos meg tud javítani magának

Vannak, akik fázisceruzával a fülük mögött születtek és igazi ezermesterként mindent képesek megjavítani a ház körül.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját