Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Április 28. 15:25, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Átadták Az év pápai rendőre elismerést

Átadták Az év pápai rendőre elismerést

Idén az önkormányzat a rendőrkapitányság javaslata alapján „Az év pápai rendőre” kitüntetést Dr. Nagy Ákos rendőr alezredesnek ítélte oda.

A díjat 2020. április 28-án délelőtt a Pápai Rendőrkapitányságon Dr. Áldozó Tamás polgármester, Dr. Fellegei Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány és Szappan Csaba r.alezredes, kapitányságvezető adta át a bűnügyi osztály vezetőjének.

Dr. Nagy Ákos rendőr alezredes szakmai munkáját magas színvonalon, kiemelkedő hozzáértéssel látja el. Eddigi rendőri pályafutása során kiemelkedő teljesítménye és példaértékű munkája miatt érdemelte ki „Az év pápai rendőre” címet.
A rendezvény alkalmával elismerésben részesült kimagasló szakmai munkája elismeréseként Potháczki Éva rendvédelmi igazgatási alkalmazott is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.