Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Január 09. 01:01, szerda | PR

A szervezett utazás nem halott!

A szervezett utazás nem halott!

Számomra meglepő megállapításra jutottam, amikor egy iroda által szervezett utazásra adtam a fejem, és az első pillanattól kezdve zökkenőmentes kiszolgálásban részesültem. A reptéri parkolóban is.

Az interneten elérhető, privát utazás- és szállásszervező platformok diadalmenetének korában ma már kezd ritkaságszámba menni, ha valaki csoportos út mellett dönt. Másokhoz igazodni, folyamatosan kompromisszumos megoldásokat kötni, kevesebb szabadsággal, spontaneitással beérni – bevallom, nekem sem hangzik hívogatóan. Anyukám kedvéért mégis engedtem, hiszen régi álma volt egy római városnézős, csajos nyaralás, ahol az összeállított programnak köszönhetően csak élveznünk kell az életet.

Kijutás a reptérre, és egyéb rémálmok

Tapasztalt magánutazóként előre tartottam a kijutás megszervezésétől. Nem egyszer jártam ugyanis privátban rosszul, a kellemetlen tülekedésekből, késésekből, bosszantó helyzetekből fakadó tapasztalataim száma legalább kétjegyű. Anyukámat úgysem hagyom cipekedni, így már magam előtt láttam, ahogy mindenféle tömegközlekedési eszközön két csomaggal vergődök – mert a megbízhatatlan taxikért én annyit ugyan nem fizetek!

Aztán kiderült, hogy az utazási irodás úthoz tartozik buszos transzfer. Megnéztem az indulási helyszínt, és meglepődve vettem észre, hogy a belváros több pontján is fel lehet szállni – mik vannak! A reptér előtti utolsó megálló tőlünk csak két sarokra volt, így életünk a lehetőséggel. Kisétáltunk, a busz ott volt időben, a sofőr és az idegenvezető készségesen segített a bőröndök elhelyezésében, kényelmesen és gyorsan értünk ki a Budapest Airport-ra.Kellemes meglepetések a reptéren

Sajnos a családban a pesszimizmus elég mélyen gyökerezik, így anyukámtól, amint feltűntek a terminál fényei, azt hallgattam, hogy ekkora buszt biztosan csak a világ végén engednek megállni, már ha egyáltalán befér bármelyik parkolóba. Nos, befért. Mint kiderült, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren annyira vendégközpontú a busz parkoló szolgáltatás, hogy a kiszállás idejére behajthattunk a terminálépület előtt elterülő Prémium Parkolóba. Alig pár lépést kellett csak megtennünk, és máris a check-in pultoknál álltunk.

Gondok nélkül Rómában

Mondanom sem kell, az utazás hatalmas siker volt. Szuper szállás, profi idegenvezető, változatos program, szikrázó napsütés – és teljes hátradőlés. Ez ám az édes élet! Visszafele pedig egy percig sem aggódtam a hazajutás miatt. Terminálból ki, buszra fel, szinte a ház előtt le. Anyukám elégedett mosolya egész úton beragyogta a teret. Kérem szépen, a szervezett utazás márpedig nem halott! Ajánlom kipróbálását.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 19:42, csütörtök | PR

Amit a gereblyéről tudni érdemes

A kerti munka nem csak a fűnyírást jelenti. Ott van még a rendszeres locsolás, a virágok ültetése, gereblyézés, lombseprűzés, sövényvágás... és a sort még sokáig folytathatnánk. Van új a nap alatt?

2019. Június 06. 19:38, csütörtök | PR

Nyári alapdarabok gyerekeknek

Minden szezon előtt be kell szereznie a szülőknek az aktuálisan fontos ruhadarabokat. Ha éppen gyorsan növő korszakában van gyermekünk - amely időszak olykor igen váratlanul csak le -

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.