Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2023. Október 27. 06:05, péntek | PR

A reklámszakma nagyágyúival érkezik az idei BrandFestival

A reklámszakma nagyágyúival érkezik az idei BrandFestival

Számos nemzetközi szakember osztja meg a tapasztalatait a polikrízisről és a digitális-transzformációról

Infláció, növekvő energiaárak, nyersanyaghiány, háború és még sorolhatnánk. A folyamatos válságjelenségek, azaz a polikrízis korszakában korábban sosem tapasztalt mennyiségű nyomás helyezedik a vállalatvezetőkre. Azonban az egyre fokozódó instabilitásban egy dolog biztos: a jó vezető nyomás alatt képes a legjobban teljesíteni, biztosítva nemcsak a piaci stabilitást, hanem az egyre növekvő prosperálást is.

Éppen ezért a 2023-as BrandFestival minden idők egyik legjobb előadói felhozatalának segítségével járja körbe a legaktuálisabb válságjelenségeket, illetve marketing- és menedzsmenttrendeket, hogy a napjaink zavaros valóságában is világosan lássuk döntéseink következményeit.

Daniel Verten: Synthesia.io, VP Strategy
A Synthesia-t 2017-ben egy UCL-ből, Stanfordból, TUM-ből és Cambridge-ből származó AI-kutatókból és vállalkozókból álló csapat alapította. Küldetésük, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék a videós tartalmak készítését - kamerák, mikrofonok és stúdiók nélkül. Az AI használatával gyökeresen megváltoztatták a content gyártás folyamatát, utat engedve az emberi kreativitásnak.
Napjainkban olyan vezető vállalatok alkalmazzák a Synthesia szolgáltatását, mint a BSH Home Appliences vagy a Xerox. Használatával pedig jelentős költség- és időmegtakarítást érnek el.

Javier Quintero: a GUT Buenos Aires stratégiai igazgatója
A GUT kreatívipari gamechanger, technológia-vezérelt reklámvállalat, a digitális és kreatív innováció élvonalában dolgozik. A reklámügynökségi csoport 2023-ban a Cannes Lions-on „Az Év Független Ügynökségi Hálózata”, a buenos airesi irodájuk pedig „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. Hitvallásuk szerint a hatékony kommunikáció legfontosabb összetevői az adat, a látvány és a technológia. Ezek kombinációival lehet az ügyfelek céljainak megfelelő merész és innovatív megoldásokat megtalálni, együttes használatukkal hozhatók létre igazán sikeres kampányok.
Egyik legismertebb alkotásuk a Stella Artois-nak készített kampány, melynek keretében műalkotásokat kutattak és vizsgáltak, hogy felleljék a márka termékeit. Olyan algoritmust fejlesztettek, amely a németalföldi festmények digitális archivumait vizsgálta, így ki tudták szűrni azokat az alkotásokat, melyek feltehetőleg Stella Artois terméket ábrázolnak.

Clare Hutchinson: a VCCP London kreatív ügynökség vezető stratégája
A VCCP a design-központú gondolkodók alkotóműhelye. Fő profiljuk az élményalapú kommunikáció tervezés- és fejlesztés. A VCCP által fejlesztett kreatív platformok a márka belső értékeit helyezik a középpontba, s ezáltal hoznak létre egy design- és élményalapú kommunikációs modellt. Mindez hatalmas kompetitív előnyt nyújt a branding területén. Mottójuk: „Csak akkor működik, ha minden működik!” – éppen ezért nem csupán reklámozással foglalkoznak.
Ügyfeleik közé olyan ismert márkák tartoznak, mint: a Danone, a Diesel, a Gap, az IBM, a Lacoste, a Diageo, az AstraZeneca, a Renault, a Sephora, a Cadbury, a Müller, a Domino’s és az easyJet.

BRANDFESTIVAL 2023 – STRONGER THAN EVER
2 nap, 100+ előadó, 700 regisztráció, 22 év. Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozójára 2023. november 9-10-én, az ETELE CINEMA-ban kerül sor. Az eseményen nemzetközi szakemberek és hazai előadók a polikrízis és a digitális transzformáció alapgondolatok mentén elemzik a jövőt formáló folyamatokat.

Címkék: brandfestival

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 10. 09:50, péntek | PR

A változékony időjárás sok autósnak okoz fejtörést

Az április meglehetősen szeszélyes volt, nyári meleget éppúgy lehetett tapasztalni, mint erőteljes lehűlést. Ez pedig sok autósnak okoz gondot, hiszen nem tudják, mire is készítsék fel járművüket.

2024. Május 08. 00:00, szerda | PR

A 2024. áprilisi teljes napfogyatkozás

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | PR

Hogyan ismerhetők fel a száraz szem tünetei, hogy idejében kezeltethesd a problémát?

Bizonyos helyzetekben, például biciklizés vagy futás során, repülőn ülve, egy fűtött vagy légkondicionált szobában könnyen megtapasztalhatod a szemszárazságot.