Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 30. 14:28, hétfő | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu

A pápai kórház ne válhasson elfekvővé!

A pápai kórház ne válhasson elfekvővé!

Erőss Bulcsú, a Jobbik önkormányzati képviselője tartott sajtótájékoztatót a múlt heti önkormányzati testületi ülésről.

Mint ahogy arról oldalunkon is beszámoltunk, a múlt hét csütörtöki képviselőtestületi ülésen további öt évvel meghosszabbították dr. Vörös Ibolya kórházigazgatói kinevezését. A Jobbik önkormányzati képviselője szerint nem szerencsés, ha egy politikus önkormányzati fenntartású intézmény élére kerül, ugyanis a választópolgárok egy részében azt a benyomást kelti a döntés, hogy lám-lám megint a saját emberüket nevezték ki - fogalmazott Erőss Bulcsú. A politikus szerint a legnagyobb gondot a pápai kórházban a szakemberhiány, a hosszú várakozási idő, valamint egyes műszerek hiánya, meghibásodása okozza a legnagyobb problémát. Példaként említette a bőrgyógyászaton használatos létfontosságú diatermiás készüléket.

- A FIDESZ-KDNP pártszövetség által támogatott főigazgató asszonytól azt várja a Jobbik, hogy a megbízatása ideje alatt érje el, hogy a híresztelésekkel, pletykákkal ellentétben a pápai kórház ne elfekvővé váljon, hanem a térség stabil kórházává - mondta a politikus.

A testületi ülés további pontjait támogatta Erőss Bulcsú így az ivóvíz- és szennyvízszolgáltatás díjainak csökkentését, a méhnyakrák és a nemi szervi szemölcsök elleni védőoltás újbóli támogatását, valamint a közösségi közlekedést érintő pályázat benyújtásának támogatását is, mely akár az autóbusz park megújításához is hozzájárulhat optimális esetben. A Jobbik a testület többi tagjával együtt támogatta a 2014. július 18-30. közötti hazánkban tartandó U19-es Eb városunkat érintő MLSZ-es terveket, mely igen komoly lehetőség lehet városunknak Erőss Bulcsú szerint.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.